Přejít na výpis diskuzí
První Serious Sam 3 video je šílené, jak jinak
1.6.2011 | Petr Poláček
34 příspěvků
-
BOMBA !!!!!!!!!!! tohle si musim koupit a pak zajdu do kancelari Croteamu a polibim jim tam vsem zadecky !!!!!!!!!!!!!! joooooooooooooooooooo !!
-
Tohle je jediná hra, která mě bavila hrát ve více lidech :D
-
Vyzera to ako navrat k prvym dvom dielom, co hodnotim vysoko pozitivne. SS2 (nemylit si so SS SE) bolo prilis preplacane, prilis farebne a nebolo to proste ono.
-
Myslim,ze tato hra do dnesni herni doby perfektne zapada.Dnes uz je vetsina her jen o bezduchem strileni,jenomze u SS je to ale o zabave a nad nicim nemusi clovek premyslet,takova hra je perfektni na odreagovani.
Uz se na to moc tesim,a video vypada zatim moc dobre,pekna grafika,sceny,pozadi uz jen zjistit jak se to hraje. -
-
Vypadá to fajn, jen doufám, že upravěj trošku zvuk těch zbraní. A ten rotační by mohl být taky trošku větší, alespoň jak to je v first/secound ecounter.
-
"jenomze u SS je to ale o zabave", nezlob se na mne ale když sem si to takhle vytrhl z kontextu tak mi to příjde úsměvné. :)
-
-
Vytrzene z kontextu zni spousty veci blbe nebo usmevne *3*
-
-
-
Jsem jedinej komu první záběr z tohohle traileru připomněl Mass Effect? *1*
-
-
a poslední záběr zase Keriganovou ze StarcraftuII:)
-
-
gameception - hry v hre :D:D:D
-
-
nieco natom bude :D
-
-
SS :3
U jake jine hry jde jen drzet mysitko a jen prehazovat zbrane a zabijet a zabijet? Doufam ze to bude jako jednicka!
Potrebujete se odreagovat? Zvolte kooperaci a nekoncici prival nepratel na vas ceka ,o)
Tato hra si nikdy na nic nehrala a vypada to tak i do budoucna, preji gl CroTeamu a uz se tesim az prijde :o) -
-
U CoD? Ale tam se to bohuzel tvari smrtelne vazne a proto to pak pusobi nechtene komicky *1* .
Jinak to pusobi ,ze to jde ve stopach prvnich dvou dilu,coz je super.Uz se tesim.
-
-
Sama by měli dávat v lékárnách na předpis. Prostředek k odreagování v krystalický podobě.
-
Vážná konkurence pro DNF :)
-
Už se těším. Tohle bude zase plné parodií a srandy. Už ten začátek je jak parodie na ME a přílet Reaperů.
-
Mg tolik dobrých her, kdo to má stíhat. *6*