Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Johnny
    časy se mění znamená, že náhodou se objevila jedna hra? cool...
  • Myslím, že pořád jaksi zapomínáte, že je to jen hra. :-) Vypustit nebo přidat určité věci je prostě nezbytné aby to bylo vůbec hratelné. A já chci hrát hru, ne jít bojovat do "opravdové" války. Pro milovníky realističnosti tedy doporučím ARMU nebo SQUAD. Toto si na žádný simulátor nehraje, Hra používá reálie 1.SW, toť vše. Já se na to těším a jsem rád, že je to stále Battlefield. Klidně mě ukamenujte.
    • Pro mě by to bylo rozhodně víc hratelné, kdyby tam každej neběhal se samopalem, tanky nejezdily 50 km/h a ze Zeppelinu neudělali zbraňě hromadného ničení
  • Třeba to nèkoho nakopne, aby udělal realistickou 1st person hru z WW1, takovou, která ukazuje hrůzu a nesmyslnost celé té války, třeba i s častmi co ukazují život v zákopech, tresty za nedodržení rozkazů, náhodným generátorem útoků, nebo naopak obrany či bombardování artylerií nebo plynem. Celé by se to hrálo stylem ironman, tedy na jeden život, když by hráč zemřel, hrál by za jinou postavu v jiné části fronty, krajina by se mohla i náhodně generovat.. takovou hru bych si zahrál já
  • taky to bude tím, že 1. světová je nudná až běda...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit