Přejít na výpis diskuzí
První světová válka v podání Valiant Hearts začne na konci června
7.5.2014 | Ladislav Loukota
14 příspěvků
-
úžasný trailer... prvá svetová má obrovský potenciál, treba ho len správne uchopiť.
-
-
Každé druhé téma ten potenciál má, jen se na něj nesmí dívat omezenec.
-
-
Na tohle se opravdu těším. *14* Škoda, že je her z WW1 tak žalostně málo.
-
-
jn...koupim to jenom kvuli tematu
-
-
Kresba a příběh(y) se zdají být také dost kvalitní. Nedivil bych se, kdyby tahle hra zazářila. Bagatelizovat to pouze na téma první světové si myslím není správné. Dá se to udělat i špatně a tady na mě atmosféra bezokých hrdinů přímo dýchá. Budu se zájmem sledovat.
Nebuď ignorant. -
-
jsem snad?...hra me zaujala stejne jako tebe...miluju dobrou atmosferu a ta z videa srsi...adventury jsou moje a kdyz se objevi s tak zajimavym tematem tak ji musim mit *1*
Nebuď píč* *3* -
-
Pokusím se.
-
-
-
-
-
Trailer je skutocna nadherny. No neda mi to pridat trochu pesimizmu - ako to uz byva pri dobre spravenych hrach s dobrym pribehom, vydrzia tak dve hodiny herneho casu... co je skoda
-
Teda. Z traileru jsem měl mráz po zádech, jak u nejlepších hudebně-vizuálních efektů v kině.. Tady nic takového nebylo. Přesto..?
-
Tak ten trailer je vskutku na 1cku
-
Ubi se nejak rozjelo v ty mensi kvalitni tvorbe, nejdriv Child of Light, ted tohle...
Palec hore. -
-
Loni v květnu takhle po sobě vyšly Far Cry 3: Blood Dragon a Call of Juarez: Gunslinger. Sice odnože větších značek, ale jinak to také byly menší a hodně originální hry. Jen houšť, Ubisofte...
-
-
Vypadá to nádherně... i jen z toho traileru mě příjemně mrazilo!
-
Ubiart frame work je naprosto úžasný engine.