Přejít na výpis diskuzí
První teaser na Van Helsing vypadá dosti podivně
31.5.2012 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
No...tak tohle je vážně maso :D
-
Teda mě ten VH v obličeji dost připomíná Clouda z FF VII .........
-
Hmm, hezké, ale fakt se mi nelíbí, jak západní studia imitují japonský styl. Nejvetším rozdílem je to, že v Japonsku je manga a anime alfou a omegou, je to umělecký styl, který vychází z tradic národa, z jeho povahy, prošel si nekrátkou evolucí a slouží, jako prostředek zobrazení s určitými pravidly, které však nechávají dost prostoru pro vlastní tvůrčí jedinečnost. Jakmile nejaponský člověk / tým vezme anime styl jako vizuální prostředek, je to vždy imitace stejně levná, jako švýcarské hodinky vyrobené v Číně. A opravdu je to na díle znatelné, většinou velmi povrchní, extrahujíc všechna klišé, která se k tomuto stylu vážou.
-
-
Taky nechápu kam se vytratila klasická západní animace, teď to všechno musí být minimálně lízlí anime... *9*
-
-
Do indie scény, kde se nehraje na masovost :) http://kck.st/wc39RW
Jinak je to docela paradox, západní studia se snaží hry čím dál víc stylizovat do mangy a anime, protože je to cool a ty japonská se zase snaží o tradiční západní pojetí (Dragons Dogma, Dark Souls) protože s japonským vizuálem by to na západě nikdo nehrál :D -
-
No jo, a Japoncům ta změna jde lépe, než "zápaďákům". Taky paradox, vzhledem k japonskému konzervatismu. *15*
-
-
-
Vždyt manga a anime jsou samy o sobě obrovským kýčem.
-
-
To, že střední proudy anime a mangy obsahují určité prvky, které by se daly nazvat kýčem neznamená, že je celý styl kýčem. I jiné vizuální směry obsahují kýčovité prvky a nikdo o nich netvrdí, že jsou kýčem. Všemožně proti může mluvit korejské pojetí anime a mangy, jenže Korea je to samé, jako jiné země napodobující mangu a anime. Ani v Korei nemá tento styl žádnou tradici a je pouze dovozem, i když blízkým.
-
-
máš boda takových lidí co umí přemýšlet tu moc není
-
A hele někdo kdo tu není kompletně vylízanej, máš bod!
-
-
Japončíci sou proste infantilní magoři :)
-
-
Někdy si říkám, kéž bych uměl vidět svět tak jako ty (omezeně) měl bych život o tolik jednoduší, ale pak se naštěstí proberu.
-
-
hmm :l sory každej má asi jinej vkus, ber to s nádsázkou, japnosko (i když de o maďary :D) respektuju, názor na jejich hry mám ale svůj... tak se zas můžeš probrat -)
-
Jo, došlo nám to, miluješ Japonsko a všechno kolem toho. (:
-
-
Jak včem .)
-
-
-
Uhm...tohle jsou Maďaři...:)
-
-
BTW ten seroš je super .) spešl pro Bruuce Leeho :)
Kocour v botách alá týpek z Pandora's Tower AKA helsing :D To je proste vtipny sory panove.
A pokud de o madary, tak to uz vubec nepobiram pri svy omezenosti :)
hawk -
a proč madaři fušujou do japonský infantilie ?:D (aríjskej hrdina apd :D:D:D) u final fantasy dejme tomu nejsem na to ale zvědavej všude :) Helsingu .)
-
-
-
Ale trailer splnil ulohu. Teraz niektorych bude zaujimat aka hovadina to bude *1*
-
-
rozhodně.. těším se na další trailery abych se mohl potrhat zase smíchy.. *1*
-
-
Bože ten meč mi dává :D
-
Co to je ? Nějaká japonská perverzní sr*čka kde má holka větší kozy a meč než hlavu :D
-
-
Když chceš být za každou cenu duležitý, tak si alespon zjisti, že hra je z Madarska a nekecej tady kraviny.
-
-
A tím hůř ! Maďaři a tková sr*čka WTF ?
-
-
-
Tak toto je vážně děs a hruza ....
Hlavní postavě je asi 15let a meč je 2x větší jako celá postava .
Upíra raději komentovat nebudu ....
Vážně by mě zajímalo co Madarum přelétlo kolem nosu a bodlo je to přímo žihadlem do hlavy . -
Tak hra je pro děti né, tak nevím co vám tak furt vadí.
-
z tohdle vide si nejmin 10 milionu asiatu ucvrnklo blahem
-
-
Vadí? ty sis zase ucvrnkl u zaklínače nemám pravdu?
-