Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stormangels
    WTF? Co to je? Na Anime sice koukám atd ale tadle grafika a to všechno je jak před narozením ježíška... MY EYE!!! PLZ MAKE IT STOP!
    • Tak, a teď schytneš dragon fist od Bruce za kecy :D
  • Co to je ? Nějaká japonská perverzní sr*čka kde má holka větší kozy a meč než hlavu :D
    • Když chceš být za každou cenu duležitý, tak si alespon zjisti, že hra je z Madarska a nekecej tady kraviny.
      • A tím hůř ! Maďaři a tková sr*čka WTF ?
  • Ja s tim problem nemam, me se to libi. Stejne zalezi predevsim na hratelnosti. Strach dovede vyvolat i hra v ASCII grafice, kdyz na to prijde.
  • pozitivni je ze at uz to bude jakkoliv spatne, horsi nez film to byt nemuze :D
    • Film se mi taky libi, jen na maloktery jsem se dival vickrat.
  • Japončíci sou proste infantilní magoři :)
    • Někdy si říkám, kéž bych uměl vidět svět tak jako ty (omezeně) měl bych život o tolik jednoduší, ale pak se naštěstí proberu.
      • hmm :l sory každej má asi jinej vkus, ber to s nádsázkou, japnosko (i když de o maďary :D) respektuju, názor na jejich hry mám ale svůj... tak se zas můžeš probrat -)
      • Izmæl
        Jo, došlo nám to, miluješ Japonsko a všechno kolem toho. (:
        • Jak včem .)
    • ales.smutny
      Uhm...tohle jsou Maďaři...:)
      • BTW ten seroš je super .) spešl pro Bruuce Leeho :)

Kocour v botách alá týpek z Pandora's Tower AKA helsing :D To je proste vtipny sory panove.

A pokud de o madary, tak to uz vubec nepobiram pri svy omezenosti :)

hawk
      • a proč madaři fušujou do japonský infantilie ?:D (aríjskej hrdina apd :D:D:D) u final fantasy dejme tomu nejsem na to ale zvědavej všude :) Helsingu .)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit