Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Jsem zvědav jak rychle nám toto DLC dodá náš lokální distributor.
    Vypadá to zajímavě, už se těším až jako válečník natrhnu upírům sedínku. Pak si loudnu snipera z Dark Brotherhood a podívám se na zoubek Dawnguard. Nové zbroje vypadají pěkně a na kuše jsem taky zvědavej. Jenom mám obavu, aby moji hrdinové nebyli moc silní - přece jen s orkem na lvl asi 55 s vlastní výbavou (max blacksmithing a max enchanting) jsem byl skoro nesmrtelnej. Jenom abysme nečekali do vánoc, než se to uráčí u nás vydat.
  • jo, jenže ve Skyrimu jsou dvě odlišnosti: chybí odvětrání + ohniště je na místě pod stropem, kde je hlavní ložnice. *2*
  • pripadne http://www.hurstwic.org/history/articles/daily_living/pix/longhouse_interior_sketch.jpg
  • myslim ze ne, takhle vypadal "standartni" vikingsky longhouse http://viking.no/images/hus.gif
  • Ad: cody niekde dole.
  • zkusil jsem vas prispevek precist 3x a porad nedava vubec zadny smysl
  • tak ve Skyrimu přeci taky. *3*
  • To bylo protože v Oblivionu byl Cirrodil uprostřed světa, takže se tam setkávalo hodně kultur, ale Skyrim je jenom na severu. Mě bavili hodně obě dvě hry a nedokážu říct která je lepší nebo horší, protože každá má něco do sebe
  • 1. Skyrim má lepší grafiku než Oblivion. Mám obě hry nainstalované a porovnával jsem grafiku a Skyrim je podstatně lépe vypadající hra 2. Města jsou věc osobního názoru, ale mně se líbí jak ta ve Skyrimu, tak ta v Oblivionu.

Čeho jsem si všiml a co mě trochu rozesmálo a nepotěšilo, bylo ohniště v hráčovském domě ve Whiterunu. Nejraději bych vyzval hochy z Bethesdy, aby si zkusili takové ohniště rozdělat přesně tak, jak to udělali ve hře. Myslím, že by se udusili. *1*
  • Prečo by som mal tunaky používať mozog? Veď to je takáto stránka:
    http://zeny.tiscali.cz/kolegove-si-to-rozdali-primo-v-kancelari-140520
    Nič viac a ani nič menej, keď chceš niekde používať mozog choď na sigil, tes, brahminy, ale tu?
    *8* *11*
  • p.s. taky každe mesto melo jinou architekturu
  • nerikam ze je to spatna hra, jen me to nechytlo. další vec treba prostredi bylo moc jednotvarne, všude bud snih nebo žlutá tráva. V Oblivionu bylo krasne variabilní prostredí, louky s obilím, zimni scenerie, hluboke lesy, mocaly atd proste radost objevovat ten svet.
  • Nic takovýho jsem nenastavoval. Normálně levým mlátit, přidržením se k tomu navrch rozmáchnout, a v kombinaci s během to bylo bodnout. Vypadalo to směšně, šermovat nešlo, štít se použil sám na základě skillu. Navíc určování zásahu čistě na základě skillu jde možná tak v tahovým soubojovým systému, kde je patričná animace k vyhnutí se útoku. V realtimovým to vypadá fakt blbě, když zcela evidentně mlátíš nepřítele po hlavě, ale ne a ne zasáhnout. Luky a kuše to samý...
  • Tak me se skyrim celkem libi a Oblivion v zakladu taky nebyl zadna slava nicmene diky modum ho mam nainstalovej dodnes
  • co je to "Obl" proč si vymyslís svoje vlastni skratky a na ty procenty si prisel jak, to sis vycucal z prstu? navic tva veta nedava smysl gramaticky
  • skyrim nebyla tak dobra hra jako Oblivion (nemluve o Morrowindu), nevím presne proč. Asi mene postav, skaredší a menší mesta, hnusnejší grafika (relativne ve svoji době). Vavra naspal svuj clanek 100 duvodu proč se mu nelíbí, nektere byli mimo ale možna v polovine se trefil a i to je dost *13*
  • skus nekdy použit mozek nebo psat jen jednoduche hole vety
  • pretože si niekto v options nastavil "vždy používať najlepší úder" skús Morr bez toho a stane sa morom.
  • Skoda ze nemuzu nakupovat pre Steam :/
  • Není v nebi ale v cloudu ;) všechny savy Steam hází na cloud.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit