Přejít na výpis diskuzí
První trailer na NHL 14 vám přináší bostonští Irové
15.4.2013 | Aleš Smutný
45 příspěvků
-
Player impact? To zas bude break dance na ledě!
-
"Fyzikální model srážek zase vychází z technologie Player Impact pro FIFA."
Bože můj, proč?! Hokej != fotbal. V NHL nepotřebujeme a nechceme hadráky, který se svalej na zem po každým bodychecku (a nejen to).. Ačkoliv mám NHL 12 a 13 rád a nahráli jsme na tom s kámošem nespočet zápasů, tak tohle je jedna z věcí, který tam působěj jak pěst na oko. Fyzický engine z fify nebrat!
http://25.media.tumblr.com/592ffb63e62dbebb786bc28b15bd7db7/tumblr_mj212fdMFP1r4gyjbo1_400.gif -
stačilo by mat na PC kazdu druhu NHL či FIFU. A hlavne neodflaknutu.
-
Nové NHL by byla jedna z mála her, kterou bych si teď koupil originál na PC, abych mohl podrtit online. Pokud se vydává podpora pro online mulťák, ligy atd..
-
Jarda Jágr!!
-
-
keby tam bol tak si to nekupim. Radsej nejaku mladu hviezdu ne stareho deduska
-
Možná kdyby Jarda Jágr, řekl že bude zdarma na obálce verze pro PC tak to vydají a snad i vydělají.
-
-
NHL 10 myslim byl duvod, proc jsem si poridil konzoli... Koukam, ze umne zakryvaji, ze grafika nebude next-next-gen = ps4...
-
Já jen doufám, že 15 už bude díky novým konzolím na PC *14*
-
jedine preco nie je NHL na PC pretoze zmenili ovladanie len na gamepad a preto sa to noplati vyrabat na pc ludia o nebudu kupovat.
-
-
Hmmm...toto je mytus. XBOX controller for Windows stoji na SVK cca 27 EUR. To je snad ten najmensi problem, stejnak sa na tom napr. Fifa hra uplne pohodovo a zvykacka na gamepad pri prechode z klavesnice je tak max. 2 tyzdne. Dnes si uz nedokazem predstavit hrat Fifu na klavesnici a NHL detto (aj ked ta na pc este tento rok asi nebude - kedze nebude vyrabana na nextgen konzole).
Buduca NHL pre nove generacie konzoli imho bude na PC, pretoze konverzia bude minimalna, ak vobec nejaka, t.j. potencialne prijmi daleko prevysia naklady na konverziu. -
-
no ja si neviem predstait ze by som si kupoval gampad len kvoli tomu k pocitacu. Ku konzole ok ale na pc nikdy.
-
-
no a, nebudu si kvůli jedné hře kupovat konzoli, když dělají fifu tak proč ne nhl. fifu na pc hraji stejně taky s gamepadem
-
To je takový problém to předělat? Jako to bylo u minulých dílů na PC. Kde to šlo hrát dobře na klávesnice a lépe na gamepadu.
-
-
Co se mi doneslo, tak poslední nhl hry DOST podstatně využívají ty páčky na ovladači - pohyb hokejisty a asi i práci s hokejkou. To by na klávesnici nejspíše nešlo.
A EA na pc verzi strašlivě kašlala. Vždyť i snad ps2 verze vypadaly lépe a písíčkové byly děsný šity.
-
-
-
No sice toho je v traileru ze hry opravdu málo, ale předběžně se mi zdá, že přepracované fyziky se asi opět nedočkáme. Ten kolizní systém, jak to tak vypadá, nedoznal opět žádných vylepšení.
Rovněž nechápu, proč dělaji trailer složený z kombinace reálných záběrů a těch ze hry. Takhle ta nedokonalost bije do očí ještě více.
Skoro bych si i tipl, že nás letos čeká "výplňkový" ročník před "next gen" verzi, která má reálnou šanci objevit se i na PC. -
Jaj, doteď si pamatuju, jak táta před 15 lety dovalil 98 a mohl jsem se z toho zbláznit radostí...
-
-
jj, 98 byla take u mne prelomova NHL :) *8*
-