Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9
    V jednom z posledních podcastů byla řeč o tom, že EA byla nějak vyhlášena jako nejhorší firma na světě. To, že nedělají NHL na PC mi dává dobrý důvod, abych si to myslel taky *2*
  • LuckyBaal
    CHCI to na PC
  • Jarda Jágr!!
    • keby tam bol tak si to nekupim. Radsej nejaku mladu hviezdu ne stareho deduska
    • Keyz
      Možná kdyby Jarda Jágr, řekl že bude zdarma na obálce verze pro PC tak to vydají a snad i vydělají.
  • Preskocit reklamu sekundu pred jejim koncem..I SEE WHAT YOU DID THERE
  • No sice toho je v traileru ze hry opravdu málo, ale předběžně se mi zdá, že přepracované fyziky se asi opět nedočkáme. Ten kolizní systém, jak to tak vypadá, nedoznal opět žádných vylepšení.
    Rovněž nechápu, proč dělaji trailer složený z kombinace reálných záběrů a těch ze hry. Takhle ta nedokonalost bije do očí ještě více.
    Skoro bych si i tipl, že nás letos čeká "výplňkový" ročník před "next gen" verzi, která má reálnou šanci objevit se i na PC.
  • Inquisitor
    Kéž by to zase bylo i na pc. Aspoň že ta fifa nám zatím ještě zůstala.
  • Mato1987
    pamätám si ešte trailer na nhl 98, mimochodom moja prvá originálna nhl hra, to intro som pozeral skoro vždy keď som spúštal hru, pretože bolo perfektné, jak hra tak intro, ale teraz mám taký pocit keď sa ea pár rokov dozadu rozhodli neportovať hru na pc že herná séria aj dosť výrazne upadla herne a graficky vôbec nenapreduje.
  • JohnyTheZik
    "Fyzikální model srážek zase vychází z technologie Player Impact pro FIFA."

Bože můj, proč?! Hokej != fotbal. V NHL nepotřebujeme a nechceme hadráky, který se svalej na zem po každým bodychecku (a nejen to).. Ačkoliv mám NHL 12 a 13 rád a nahráli jsme na tom s kámošem nespočet zápasů, tak tohle je jedna z věcí, který tam působěj jak pěst na oko. Fyzický engine z fify nebrat!

http://25.media.tumblr.com/592ffb63e62dbebb786bc28b15bd7db7/tumblr_mj212fdMFP1r4gyjbo1_400.gif
  • MACHOgejmr
    Jaj, doteď si pamatuju, jak táta před 15 lety dovalil 98 a mohl jsem se z toho zbláznit radostí...
    • jj, 98 byla take u mne prelomova NHL :) *8*
  • Nové NHL by byla jedna z mála her, kterou bych si teď koupil originál na PC, abych mohl podrtit online. Pokud se vydává podpora pro online mulťák, ligy atd..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit