Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • conflig
    Já jen doufám, že 15 už bude díky novým konzolím na PC *14*
  • Pokud to bude na PC tak kupuju.
  • Co bych dal za PC verzi, ale pokud to nebude ještě "next-gen" pro nové konzole, tak se s PC verzí sr*t nebudou.
  • Kupoval jsem všechny díly od roku 98. Kdyby to vyšlo budu moc rád, s kamarádem bychom pak hráli proti sobě jako šílení. Alespoň mám malou náplast v Hockey Manager, který dělá malá firma.
    • Inquisitor
      Přesně tak, vždycky jsme hráli fotbálek i hokej. Bohužel teď už pár let jenom fotbal. Možná si i tu novou konzoli pořidim, už jenom pro ty sporty :)
      • Keyz
        Tam je škoda, že sice budeš mí hokej ale nebude to vypadat tak dobře jako na PC a to nemluvím o modifikacích atd.
        NHL 04 je skvěle upravené. Co teprve nové NHL.
        Navíc podle mně hloupost kupovat konzoli aby tam šly hry a pak tam nešly nové hry. Tedy stará konzole na staré hry nova na nové.. 2 krámy doma navíc.

Zlaté PC kde jdou i dosové pařby.
        • Přesně.
      • Pro mě je jedině klávesnice. Mám citlivější prsty :), takže jsou pro mě hry na konzole a ovladač tabu.
  • Je to klasické téma, ale jen jako divák mi ta NHL připadá pořád stejná. Jasně herně se to absolutně změnilo a to je samosebou dobře to také nehodnotím ani nemůžu. Moje poslední NHL 2001 vypadá skoro stejně herně realisticky jako aktuální ročník. Jestli nepomůžou nové konzole tak už nic. Alespoň ty diváci by nemuseli už několik let čumět jako vocasové všichni před sebe jako vymyté figury. Když příjde "next gen" NHL 2015 na PC tak možná koupím :)
    • "Moje poslední NHL 2001 vypadá skoro stejně herně realisticky jako aktuální ročník." Tys neco pil, vid?
      • Zanech keců a podívej se na gameplay na youtubu 2001 a potom 2013. Nádhernej progres za 12 let.. Jestli jseš spokojen tak prosím..
        • Schválně jsem se podíval na youtube na videa z NHL 2001. Sám pak doma hraju NHL13 na PS3 a jestli tomuhle říkáš nádherný progres tak mi přijde, že žertuješ. Těch rozdílů tam zase až tolik není. Vypilovali spoustu věcí, ale o nějaký šílený skok se fakt nejedná. Ovšem, jestli jsi s tímto "nádherným" progresem spokojen, tak prosím..
          • Jestli si neděláš srandu tak si přečti celý můj první příspěvek ještě jednou a snad zjistíš jak jsem se to snažil podat :D Za dvacet let u NHL, čau.
            • sorry, moje chyba, četl jsem jenom poslední reakci ne původní příspěvek :)
  • stačilo by mat na PC kazdu druhu NHL či FIFU. A hlavne neodflaknutu.
  • POkud to bude na PC tak kupuju.
  • Player impact? To zas bude break dance na ledě!
  • jedine preco nie je NHL na PC pretoze zmenili ovladanie len na gamepad a preto sa to noplati vyrabat na pc ludia o nebudu kupovat.
    • Hmmm...toto je mytus. XBOX controller for Windows stoji na SVK cca 27 EUR. To je snad ten najmensi problem, stejnak sa na tom napr. Fifa hra uplne pohodovo a zvykacka na gamepad pri prechode z klavesnice je tak max. 2 tyzdne. Dnes si uz nedokazem predstavit hrat Fifu na klavesnici a NHL detto (aj ked ta na pc este tento rok asi nebude - kedze nebude vyrabana na nextgen konzole).

Buduca NHL pre nove generacie konzoli imho bude na PC, pretoze konverzia bude minimalna, ak vobec nejaka, t.j. potencialne prijmi daleko prevysia naklady na konverziu.
      • no ja si neviem predstait ze by som si kupoval gampad len kvoli tomu k pocitacu. Ku konzole ok ale na pc nikdy.
    • no a, nebudu si kvůli jedné hře kupovat konzoli, když dělají fifu tak proč ne nhl. fifu na pc hraji stejně taky s gamepadem
    • Keyz
      To je takový problém to předělat? Jako to bylo u minulých dílů na PC. Kde to šlo hrát dobře na klávesnice a lépe na gamepadu.
      • Co se mi doneslo, tak poslední nhl hry DOST podstatně využívají ty páčky na ovladači - pohyb hokejisty a asi i práci s hokejkou. To by na klávesnici nejspíše nešlo.

A EA na pc verzi strašlivě kašlala. Vždyť i snad ps2 verze vypadaly lépe a písíčkové byly děsný šity.
  • NHL 10 myslim byl duvod, proc jsem si poridil konzoli... Koukam, ze umne zakryvaji, ze grafika nebude next-next-gen = ps4...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit