Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Project Ferrari byl přímý předchůdce Shift 1. Nicméně kvůli problémů distributora 10tacle nikdy nevyšel. Test Drive Ferrari vypadá jako recyklace teto starší odložené již tenkrát prakticky hotové hry do engine z Project C.A.R.S., což je vylepšený engine Shift 2.

Mimochodem Shift 2 engine je vylepšením Shift 1, který vychází z Project Ferrari (vzpomínáte na DLC Ferrari na Xbox360 - už víte, kde vzali modely), kterýžto vychází z freeware hry BMW M3 Challenge a ten pro změnu má kořeny v GTR2 (obojí Blimey! Games - předchldce SMS), který má své základy v GTR1, který běží na stejném základu jako rFactor, podobně jako série Race (Race07, RacePro, RaceOn, GTR Evolution, STCC).
  • NNdnes- Každej občas sem tam napíše nějakou tu chybu, to se stává, ale lepší psát chyby než psát z cesty, provokovat a nadávat.
  • Jj právě toho záběru jsem si všiml... :( ... Můžou se hádat jak chtějí, ale podle mě poškození k závodům patří..
  • Zmohl se jen na mínusko - hlupák..:)
  • CrocoRay
    Auta Ferrari se mi docela líbí, ale jak už se tu Arnold zmiňoval o modelu poškození, tak bych to neviděl tak světle. Oni zástupci této značky si na svých autech dost zakládají a nechtějí jejich modely vidět poškozené a proto se kolikrát nepohodli s některými vývojáři a neudělili jim licenci, aby tyto auta mohly v jejich hrách být (viz. série NFS). No sami se podívejte na záběr v 1:36. Tam kde byste v Gridu měli urvané pomalu kolo, tak tady to vypadá jako by auto nemělo ani škrábaneček a pomalu ani nešlo do smyku.
  • No, vidíš, určitě musíš mít radost... A Arnee zase potvrdil můj koment, když napsal "ty tu píšeš nesmysli"... Tak jsem rád, že jsem si to tu hezky vyjasnili.
  • Tohle je snad diskuze, nebo ne?

Mimochodem touhle reakcí jsi můj koment krásně podpořil názorným příkladem, fakt jsi mentál. *6*
  • Nejspíše proto, že ty tu píšeš nesmysly. A aby toho nebylo málo, toto je diskuze o článku k simulátoru a ne o tom co se ti nelíbí na projevech ostatních... Sám nejsi schopen něco sepsat a kritizuješ, ještě k tomu dost nevhodně, aby se to dalo považovat za rozumnou debatu... Takže tímto tu debatu s tebou ukončuji, a zamysli se...
  • A ty se do toho ser*š proč?
  • Eh, on alespoň psal k věci (nehledě na to že mi to tak hrozné nepřijde). Kdežto ty? Ty jsi byl schopný jen napadnou jeho styl psaní, tak kdo je tu pak mentál. *7*
  • No upřímně, co ti na mém písemném projevu připadá "mentální" ? Ale toto je svobodný svět, se svobodnými názory... Rád bych si přečetl tvůj písemný projev..
  • Máš písemný projev úrovně mentála...sorry.
  • Jak jde o ferrari tak jak se dalo čekat modely jsou překrásný, na tom jsem tu hru čekal založenou. A musím uznat že jsem čekal, už jak to u závodních her s jednou zančkou bývá, že tratě nebudou moc pěkně udělané. Ale zde jsem se asi hodně zmýlil, jelikož z tohoto videa je vidět ,že prostředí je velice pěkně nastínované, odlesky, fakt pěkně vypadající. Přidáním balíků slámy, to se jim povedlo. Doufám že tam bude i pěkný model poškození a ne ,že ferrari bude nezničitelné jen proto aby bylo krásné jak na startu tak v cíli... Vážně, na to jak jsem tento simulátor přehlížel, mě začíná velice mile překvapovat. Už se těším...
  • JJ vypadá to dost podobně.No pokud to bude mýt tak hrozný ovládání jako Shift2 tak to bude hrůza zlatý GT5
  • No, z toho traileru mám teda smíšené pocity *7*
  • Není to náhodou Shift 2, s přidanými auty ??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit