Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si počkám, až to vyjde na xbox, pak to bude pořádná hra... :)
    • Sorry, ale toto je hetero hra *2*
      • Tím chceš říct, že jí taky nehraješ? :D
    • Ethy
      To jseš hodně naivní jestli si myslíš že tohle bude na xbox :D. Ono jedině dobře, čím víc PC exclusive her tím líp, aspoň pochopíte co je lepší :P :D
      • To už jsme dávno pochopili, proto hrajeme, kde hrajeme :D
        • Hraj si s cim chces PC je lepsi a konzole jsou na nic :D
          • Prestante se hadat nebo tam na vas vlitnu!
  • Tak prehlednost je zaklad vseho a lolko tak honko to nesplnuji. Proste tohle bude pecka jenom doufam ze to nebude p2p or f2p to by zazdilo vsechno. Rad si zaplatim klidne i 600kc+ nechci abych hral hru s fake uctama a maphackerama. Jiste maphackeri tam budou urcite tak i tak ale ve f2p kde by jim nic nehrozilo s tim ze si po banu zalozi novy acc je pro me dost otresna predstava. Takze Valve prosim zadne F2P.
    • vidno ze si uplne vytrety v lol ani v hon maphack nemoze byt pretoze netvoris ty server ale pripajas sa na server niekoho ineho ak to tak isto spravia aj valve ze budu len ich servery taktiez nebude mozny ziaden maphack
      • Tak to si hodne mimo, honko a loko davno maphack ma. Sam sem s nim na Lolku hral :D V honku maphack funguje na principu ze si oznacis pres soft v practickym modu mista kde chces mit hacknute wardy, pak normalne v MM nebo pubu vidies kde si je naklikal. Tady mas loko http://hotfile.com/dl/125841768/22a196c/LoL_maphack.rar.html Chces najit i na Honko?
        • Nech ho chudaka slovaka :))))
          • a ty si severny rakusak ci vychodny nemec?:D
          • kostejnesmrtelny
            To není slovák, to je severní maďar *1*
          • pepik co ma maly pipik ...
      • Az na to ze ja lolko ani honko nehraju ty cobole.
    • Řikáš, že nechceš aby to bylo P2P, ale chceš platit 600+ (takže vlastně P2P) XD. Ale obávám se, že to bude F2P.
      • Pochopitelne sem myslel mesicni poplatky a system zdarma. Jednorazova platba, kdyz zaplatim a hraju jak dlouho chci me nevadi.
      • Jednorazova kupa hry ? Nemam zaujem o nejake mesačne poplatky ale hru by som si kupil. A za to by som mal to členstvo. :)
    • f2p sa neboj nejak. Aj v tako LoL ja f2p a funguje to v pohode. A vzlve nieje až take tragicke s anti cheat ochranou. Preferoval bz som nejake VIP učty a nech su f2p učty. Viem si predstaviť členstvo premium kde by mohli byť skiny herov etc. (nič čo neovplivni hru ako posr* runy - to dufam nebude)

Vidime sa v hre. :)
      • Zayl
        Já si myslím že microtransakce by měli zůstat úplně mimo. Skiny můžou vydat jako DLC. Osobně mi model F2P už opravdu vadí, protože je jednak všude a hlavně jsem ho ještě neviděl dobře zpracovaný.
        • TF2 ho má dobře zpracovaný, dostaneš premium za jediný nákup. Což je podle mě fér.
        • kostejnesmrtelny
          Mikrotransakce bych klidně zachoval, a to přesně takovej model jakej mělo do nedávna HoN (než S2 definitivně přeskočilo), čili pouze kosmetický úpravy (account vanity, alt. skiny, hlášení atd.). V žádným případě žádný exkluzivní hrdiny, ani early access a podobné hovadiny.
        • Mno uvidime ako to spravia. Ale je tam nejaka konkurencia, tak ak Dota bude niečo stáť aj tak to nebude horibilna suma. Lebo by nenalakali LoLkarov. :)
  • No oproti ostatním Valve trailerům je tenhle docela suchej ale....
  • kostejnesmrtelny
    Jediný co mi trochu kazí radost je představa, jak se budu zase přeučovat z terminologie HoN na názvy v DotA. Ať už je to tady, sakra *1* *5*

Mimochodem - to video není nic moc. Nostalgie mě sice i tak posadila na zadel (ten Axe je totální bad-ass *14*), ale řekl bych, že potenciální nováčky tohle moc neosloví.
    • Jo a navíc jsem si celkem zvyknul, že se to odehrává ve světě Warcraft. Takže tady z toho nového zpracování mám trochu rozporuplné pocity. I s tím CGI trailerem si mohli přecejenom trochu víc pohrát.
  • vyborny trailer, jenom jsem cekal ze u "strong" se tam objevi Tiny a zadupe Traxku do zeme :D
  • Zayl
    Cháááá už se to blíží ... trailer povedený. Jen doufám že se dočkáme všech hrdinů, včetně posledního přírustku, Rubicka.
    • Icefrog na http://www.playdota.com/forums/ psal ze se vsichni hrdinove postupem casu pridaji a tez se bude neustale updajtovat jako sme zvykli z puvodni doty. Jedinyho co me stve je ze si hrdinu volis v menu. Tak sem se tesil na ty baracky. :)
    • Ethy
      V tom traileru mi spadla pusa když jsem viděl Dragon Knighta :O, ten je prostě awesome *8*
  • No pokud gameplay nenabídne nic jiného než to samé jen v lepším grafickém pazlátku a v novém enginu, tak to bude stát za hovno,zatím si krásně vystačím u LoL :)
    • Zayl
      Super, my si zase vystačíme bez LoLařů.
      • Ale notak, jestli mate radi Dotu, tak mejt radi i jeho dva parchanty HoNa a LoLa :)
        • Zayl
          Nebýt F2P tak mi nevadí ani jedno.

Mě se vždycky hrozně líbí jak si hráči LoLu myslí, že o ně někdo stojí. Naprostá většina jsou no-skillové a hráči líní se cokoliv učit nebo se zlepšovat.

Na druhou stranu docela doufám že se přidá pár lidí z HoNu, tam se ta úroveň drží i přes ty otřesné pokusy o originální hrdiny. A komunita je tam stejně příšerná jako v originální dotě :)).
          • paci sa mi ked ''skillery'' ako ty pisu podobne kraviny sa stavim ze v lol mas elo 50 a pises ako keby si bol na 2000:D:D
  • Ten trailer nič moc teda : D Som zvedavý na gameplay video.
  • Kde se tahle hra da stahnout? dikyyy
    • Na Blizconu
  • Ethy
    A pro rejpaly: Source engine isn't dead ! :D Jak vidíte, tak ten engine může mít plno podob, a tuhle pecku si zahrajou i lidi i na wooden pc :)
    • No to bude nacitani novych map vzdycky velka zabava :) Aspon se tam ukaze, komu se muzeme smat *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit