Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No to bude nacitani novych map vzdycky velka zabava :) Aspon se tam ukaze, komu se muzeme smat *2*
  • No doufám, že jsi mě pochopil, protože já s Tebou zcela souhlasím. Je jasné, že prostě naštve, když LoLkaři (přiznám se hraju to taky, kdysi jsem hrával klasickou DotA, ale teď už není jaksi moc času) mají pocit, že LoL je jedinečné a originální. Je to proto, že LoL přitáhlo spoustu nových hráčů, kteří by možná ani klasickou DotA nehráli. A proto také bude hodně lidí spíše znát Ashe, Gankplank nebo Anivia než třeba Traxex, Kunkka, Icarus (naštěstí podoba je jen vizuální:))
  • Kdo se tu baví o policajtech, můj komentář začíná "V tomhle...", přístě zkus myslet v kontextu ;-)
  • tenhle mod zpopularizovala Dota na Warcraft...lolko se pouze přiživilo...osobně hraju hodně tyhel dota hry..ať už klasiku ve War 3 nebo třeba StarBattle na SC2 a ať sem zkoušel lolko sbevíc tak rpsotě za mě musím říct NE! už se těším na tuhle dotu2!!!
  • Ethy
    A proč ? Protože LoL je f2p (dost debilní f2p btw) a je strašně lehký na hraní, určitě lehčí než Dota (aspoň teda v prales ligách kde jsem hrál). Je tam slušnej anti-leaver system a tak. Ale prostě pořád je to ta slabší kopie Doty. Kdo hrál někdy originál Dotu a byl v tom aspoň trošku dobrej, že aspoň jednou dostal Godlike za nějakýho hera, tak musí uznat, že se tomuhle nemůže LoL nikdy vyrovnat.

Ani Dota 2 se jedničce nevyrovná, stejně tak se Diablo 3 nevyrovná dvojce. To jsou věci který jsou prostě tak, ale stejně si to zahrajem a budem to mít rádi, ne ?

Já do LoLka kopu proto, protože mě neskutečně kaká když někdo píše, něco ve stylu: jo, slušná kopie LoLka; přičemž to je přesně naopak -.-

S tou konkureneschopností souhlasím :), ale tak se bojim, že to spíš bude Dota2(+Dota1)xLoLxBlizzard dota (mapa do Starcraftu2), HoNko podle mě půjde do kopru, ale uvidíme :)
  • Hádej, proč zmínil Ashe? Neberu Ti, že LoL vychází z DotA warcraftu. Ale LoL zkrátka dokázalo oslovit hodně lidí a zpopularizovat tento mod. Hodně hráčů by ani nevědělo co to DotA je kdyby nebylo LoL. Každopádně jsem rád za každou takovou hru, jen ať je co největší konkurence.
  • Ethy
    A pro rejpaly: Source engine isn't dead ! :D Jak vidíte, tak ten engine může mít plno podob, a tuhle pecku si zahrajou i lidi i na wooden pc :)
  • Ethy
    Jinak na trailer jsem koukal ráno ještě rozespal na ipodu z postele a málem jsem si pustil do kalhot. Naprostá paráda :), to je to na co jsem těch 10 nekonečných měsíců, bez žádnýho dalšího infa o hře (za to bych PR VALVe nakopal do zadnice) čekal !! :)

Snad mě nezklame ani první in-game trailer :)
  • Ethy
    Kdyby Blizzard dělal renderovaný video o teroristech a policajtech, taky by to neuměli :). Takže asi tak... ;). Trošku shovívavosti :)
  • Ethy
    Jaká Ashe ?!?! To je Traxex z Doty, že LoLko kopíruje Dotu je věc druhá omg... Už to vidím, teďka tady bude kromě MW3 x BF3 ještě flame LoL (který je lol) a Dota 2
  • V tomhle má Valve do Blizzardu hodně daleko. Umím si představit jak by to videjko vypadalo v jejich podání
  • Ethy
    Gabe je borec :), když to srovnám s Kotickem kterýmu bych nejradši flusnul do ksichtu, je to pořád ten chlapík co dělá hry se srdcem a ne pro prachy (já vím, má Steam a to všechno, ale stejně.. :) ) Víte jak to myslím
  • hm. tak zezačátku je tam jasná ashe:)))
  • tak nejsem jedinej, komu připomínal Krause *1*
  • Urug... souhlas... i když mě předtím než sem si přečetl tvuj koment, připomínal tlustou karikaturu Jana Krause :D
  • Urug
    No aspoň už víme jak by Gabe vypadal ve fantasy světě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit