Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • celoush

    Já bych tady závěrem dodal, že po těch náznacích, které se kolem vývoje pár let objevovaly, jsem vlastně ve výsledku rád, že to stylem a příběhem hodně navazuje na to, kde jsme skončili před devíti lety, protože jsem se fakt bál, kam to chvílemi směřovalo.

    Možná je to pro někoho málo a pro někoho je ta změna i tak až moc (obzvlášť pokud teda zamrznul u jedničky), ale tady celkem platí omílané pořekadlo o řece se stejnou vodou.

    A jak napsal před pár hodinami sám David Gaider: "To the folks at Bio: great job." 

    Tak snad

  • Peca

    Dark fantasy turned saturday anime comix :(

  • michaelfoucault

    Hot take: Dragon age stál totálně za prd už od prvního dílu.

  • Rostej


    Hrace dneska nastve uplne vsechno. 
    Tak proc na ne vlastne jeste brat ohled? 😎

    • lito

      a opravdu za to můžou nerdi/hráči/ boomeři či jiné slovo? Nemůžou za to korporáty tlačící agendu do filmů/seriálu/ her. 


      • celoush

        Pamatujete, jak vyšlo Origins a nějakej týpek se rozčiloval, že v té hře je Zevran a že s ním můžeš navázat homosexuální vztah a že to dle něj nevhodně u malých dětí normalizuje "nenormální chování"?

        Koukám, že o patnáct let později se některé věci vůbec nezměnily. Akorát teď už si našli jméno pro cíl svého opovržení.

      • michaelfoucault

        Ne, nácku.

  • Dragon Effect

  • SlavicBes

    Slabota. Hra pre deticky odchovane na Fortnite. Ale po tom uvodnom traileri som cakal este o dost horsie.

  • jo a este taka otazka, Solusa som v DAI moc nebral, takze na jeho schopnosti si nespominam, ale ked to tak vidim, mnoho dnesnych "magov" v hrach vseobecne, prilis casto je v podstate ŠAMAN a nie mag v pravom slova zymsle (napr. sposob ako je to v LOTRO alebo DnD), kedze samanizmus je zivelna magia najma (ohen, zem,vietor, voda)

    + obmedzenie na 3-4 povely/druhy utoku je strasne obmedzujuce (Vadilo mi to uz kedysi v mmorpg Guild Wars 1/2, aj akcnom rpg ako je D3+ D4 a aj v "klasickom" RPG ako je DAI a mohych dalsich)

    • celoush

      Solas je totiž ve skutečnost Evanuris, legendární Dreadwolf, který se po vraždě Mythal rozhold uvěznit ostatní arogantní Evenuris a vytvořil Závoj, kterým odděllil Únik od fyzického světa. 
      Nebral bych jeho prezentované schopnosti jako nějaký archetyp mága / čaroděje / šamana.

      • jeho presne som zobtal do part ymozno raz O:-) ale ako maga som bral vzdyVivienne a  ta bola imho samanka a nie mag ako taky (imho) a skor som poukazal na vela takychto preslapov v hrach kde saman = mage class, co sice nie je uplne zle, ale skor ide asi o to zr ma Mage/Sorcerer lepsiu vizaz/prestiz nez slovo Saman ..

        • Jsou to fantasy hry a maji svoje vlastni pravidla. 

  • ja by som si prial najma styl z 90.rokov, teda potreba 6 ludi na full party (to mi chyba aj v BG3), proste tank+obojrucak+healer+zlodej+mag+lukostrelec O:-)zial boje na takto vacsiu partiu je tazsie nadizajnovat spravne (proste cim menej clenov party ma, tym dizajnovat boje je jednoduchsie, aspon to si myslim)

    +po DAI nech riadne, ale ozaj riadne osekaju ten crafting, teda presnejsie zbieranie zdrojov na crafting, tolko balastu co sa dalo vyrobit v DAI bola hruza, crafting ma mat imho zmysel, cca 1-2 unikatne predmety na classu bohato stacia.

    Dalej podla clanku teraz neviem ci tam bude moznost pauzovania. Sice pr itroch clenoch dokopy, kde dvaja sa nebudu dat ovladat to straca vlastne zmysel...

    Grafika vyzera ako DAI co mi az tak nevadi, aj ked aspon minimlany posun by som rad videl.

    a PLS, ak uz tam pchate roamnce, tak nejake hetero sympaticke zeny/u tam dajdte, (a to myslim aj v tvari aj v osobnosti), lebo DAI to bola vlastne hroza,..

  • Tenurri

    Rozhodně to vypadá lépe, než předchozí trailer - z toho jsem měla vyloženě negativní pocity (styl traileru, hudba)...ale ani nemůžu říct, že jsem z toho bůhvíjak nadšená. Asi si to zahraju, ale nejspíš ne na vydání. Počkám si na recenze a budu doufat v dobré příběhové linky - jak hlavní, tak vedlejší (např. společníků).

  • Pro mě výborný trailer a jsem z toho nadšený. Hlavně se mi líbí, že to vypadá přístupné (jednoduché) a hlavně hratelné primárně na gamepadu. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit