Přejít na výpis diskuzí
První várce zpětně kompatibilních her z Xboxu vévodí Star Wars: Knights of the Old Republic
25.10.2017 | Adam Homola
18 příspěvků
-
Nic proti Kotoru ale to grafické vylepšení ve videu s hrdým XO :D
-
a co na to Sony?
-
-
sony nic nepotřebuje.. to je s Okamurovci.. stací jim jejich pár EXCLUSIVITEK. :))) o hardware nemají ponětí.. klasiku neřeší.. multiplatformita.. proboha co to je za sprosté slovo.. vždyt u sony i paměti do foťáku musí být sony.. prostě sony a nintendo way.. zamrzli v minulém tisíciletí..
-
-
jasně no, Sony má své ovečky dobře vycvičené, proč jim dávat něco zadarmo (a ani to neni správný výraz, protože už za ty staré hry na PS1-PS3 lidi už jednou přepálené částky zaplatili) spíš jim to prodat na každou konzoli znova, když se to udělá dobře, můžou jednomu člověku prodat tu samou hru klidně 4x, pěkně po 2000,- to už je peněz jak za novou konzoli a přitom s minimálními náklady pro ně a ještě se najdou jednodušší jedinci, co nad tím budou jásat
-
-
Řekl bych, že je to cílené spíš na ty, kteří se k těm hrám tehdy nedostaly...
-
-
Takže ženám...
-
je to určitě cílená marketingová strategie, prodat jednomu člověku ten samý výrobek s lehkými modifiiacemi několikrát, to je sen každého obchodníka
-
-
No na mě to třeba neplatí. Ale zase sem si díky tomu zahrál SotC, ICO a ještě pár dalších, ke kterým jsem se tahdy nedostal. A když jsem ji hrál, tak si ji přece znova nekoupím. Nemám tolik času abych hrál hry znova :D
-
-
-
-
-
Tak Sony moc nežije v minulosti (díky bohu!) a když už vydají nějakej starší kousek tak ho většinou aspoň proženou nějakým faceliftem. Jasně, sice za to chtějí ranec, ale pokud to nekupuješ za plnou palbu, tak nevidím žádnej problém...
A fakt nejsem žádnej Sony fanboy (spíš naopak, o jejich často mimozních krocích, už sem tady toho napsal celkem dost), ale když vidím, že v Microsoftu sou snad ještě větší mamlasi (minulou konzolovou generaci jsme Sony dohnaly a v něčem dokonce předčily, tak proč to teď když máme ideální podmínky raději pro jistotu neposlat do hajzlu, že?) tak mi vlastnictví jakéhokoli X-Boxu přijde neskutečně zbytečné. Skoro bych si i připadal okradenej, protože si stejně vše zahraju na PC a peníze za X-Box mi přijdou akorát vyhozený voknem.
A to jsem dřív hrál jen na X-Boxu, ale po takovém přístupu s nima už nemám trpělivost. Tak že s nějakým: "A co na to Sony" sem fakt nechoď a buď rád, že se z té letargie probrali a máš tu silnou konkurenci... -
-
"Tak Sony moc nežije v minulosti (díky bohu!) a když už vydají..."
Tak to hodně pobavilo, vzhledem k tomu, že s remasterováním starých her přišlo Sony, potažmo Nintendo... -
-
2 trubky se našly. Celý ten sáhodlouhý post je jen o tom, jak Sony nežije v minulosti (což samozřejmě nedáva smysl, protože s remaster módou přišlo Sony a ne PC nebo Microsoft, nehledě na to, že PS umí emulovat starý hry, takže podpora starých her maximální, větší, než Mrkvosoft) a Xbox je k ničemu. Jo, a že není fanboy Sony...
lol -
-
Hm, takže opáčko nepomohlo. Nějak nevím jak bych ti ještě mohl pomoct :/
-
-
Možná by sis ještě jednou měl přečíst co napsal, pak ti to (možná) dojde :D
-
-
Já myslím, že mu to nedojde ani kdyby si to přečetl 3x :D
-
-
-
-
zadarmo ani sony nehrabe
-
sony ma dost novych her. *3*
-
-
Pirates a Psychonauts jsou taky moc dobré hry, není to jen o Kotoru.
-
Mají Kojimu :D