Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • honcka

    Mě se taky ten model líbí, do CK2 jsem sice nasypal cca 100E, ale zas jsem tam nechal přes 2000 hodin, tj poměr cena/výkon je super :)

  • walltar

    Tak tak, kdyby takhle dojili hry všichni tak se jako hráči máme parádně...

  • vždyť já nic neříkám, naopak si myslím že je to dobrý model jak pro vývojáře tak pro hráče. Kdyby CDPR každý rok udělali nové rozšíření typu Blood and Wine do Z3, jednou za 3 roky tomu udělali grafický remaster, tak by to bylo pro ně jednodušší na vývoj než dělat zcela novou hru typu CP2077, a hráči i studio by byli spokojeni.

  • Jenže každé rozšíření od Paradoxu je co do obsahu pořádná porce. Mění se tím spousta možností jak co hrát. Během těch měsíců a let se z toho stává několik úplně nových her. To je třeba přesně ten případ Stellarisu.

    Navíc si tím, že si můžeš DLC různě vypínat a zapínat vytváříš svoji vlastní kombinaci kterou chceš hrát. Zrovna u Paradoxu to nejsou jen kosmetický úpravy nebo DLC s obsahem na 2 hodiny, ale fakt originální obsah na stovky až tisíce hodin. Ta cena tomu odpovídá. 

  • ublock origin funguje podobně, tj v rozšířených možnostech umožnuje nakonfigurovat pro každou stránku zvlášť co chci vyblokovat, včetně skriptů ze stránky nebo skriptů třetích stran, takže pro těch 10 webů, co člověk navštěvuje nejčasteji není problém si to vyladit tak jak to člověk potřebuje a aby mu to nerozbilo funkčnost. Tady na games mám skoro všechno povolené, chápu že weby musí z něčeho žít, ale na neznámých stránkách blokuje skoro všechno. Občas mi to rozbije funkčnost a pak zvážím jestli mi ta stránka stojí za to.

  • Derp_1337

    Já používám doplněk prohlížeče NoScript. Pomocí něj zablokuješ jednotlivé skripty dle webu z kterého pochází. Takže třeba povolíš skripty z tiscali.cz , ale zakážeš google-analytics.com.

    Jen musíš počítat s tím, že ti ten doplněk rozbije funkčnost stránek, které navštěvuješ poprvé. Ale po nastavení si to tvé volby zapamatuje a po druhém načtení stránky bude vše fungovat, jak má (samozřejmě kromě těch pochybných skriptů).

  • mně se nic takového nezobrazuje, protože cíleně podnikám opatření proti šmírování Googlem a Facebookem, tj nemám žádný účet u googlu, používám duckduckgo, a pomocí ublock origin blokuju trackery googlu všude po webu. Samozřejmě tady na games ty trackery mají taky (Google Analytics), pokaždé když tady na games na cokoliv klikneš, tak google se o tom dozví, stejně jako na 90% ostatních stránkách, kde google ty šmírovací trackery má.

  • jo, Paradox je dobrý dojič. Na každou hru prodává záplaty dalších 15 let. Divím se že podobný model není častejší. Kdyby např. CDPR 10 let pracovali na Z3 a každý rok prodávali nové rozšíření za $30, tak by udělali líp. Podobně Vávra s KCD. Podobně se chová třeba i Rockstar. GTA V už dojí 10 let.

  • walltar

    Paráda, paráda... už se těsím, nejvíc super na těchhle rozšířeních je že mám zase důvod rozjet novou hru a zase se ponořit do CK3.

    Vážně mám rád ten systém jakým se Paradox stará o jejich grand strategie... Jen s tím člověk musí udržovat krok aby mu to nepřerostlo přes hlavu. Protože jsem teď dokupoval DLC do stellaris a bez slev bych byl tak na 90€ 😬

  • Derp_1337

    Na PC scéně je moc fajn, že moderská komunita dokáže udržet při životě mnoho her.

  • Derp_1337

    Dnes je většina reklam cílených. Z historie tvé IP a nebo (super)cookies ve tvém prohlížeči se ti bude zobrazovat reklama...

    Samozřejmě to taky mohla být jen čirá náhoda.


    BTW: Některé velké zlé korporace (Facebook) jdou dokonce ještě dál a jejich boti ty prolezou soukromou konverzaci v tvých sociálních apkách (WhatsApp) a podle klíčových slov v tvé konverzaci se ti budou zobrazovat reklamy.

  • Netuším možná je to cílený. Já tam měl nějaké spokojené pány v manželství, tak mne to rozesmálo...

  • triptich

    kolotoč sa rozbieha, teraz 1x-2x do roka očakávame vylepšenia a rozšírenia už tak kvalitných herných mechaník. a toto vyzerá veľmi dobre. len škoda, že sa väčšinou sústreďuje na kráľov a cisárov. uvítal by som väčší dôraz na vyššiu a strednú šľachtu. nie všetci začíname ako mocnári :)

  • triptich

    aká reklama na homosexuálov? mne sa zobrazuje reklama na gov.cz a czc.cz.

  • Tu reklamu na homosexuály jste vybírali v kontextu k té hře? 😀 (Nic proti jen mně to přijde vtipný...)

  • No paráda. Už jen aby vyšel ten mód do GoT, už se na něj moc těším. A toto rozšíření bude ještě bonbónek. Už při čtení jsem u těch artefaktů pomyslel, jak se to určitě projeví v GoT módu a ve článku rovnou zmíněno. Super práce a díky za informace 👍

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit