Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to brzo, ted o vejkendu totiz byla hra k dostani za 9.99e
  • Naopak GW2 trha rekordy v poctu hracu nedavno dokonce bylo vice online lidi nez pri startu. tahle hra si na stagraci a umirani rozhodne stezovat nemuze spis ma obcas opacny problem
  • Rekl ocas a vratil se k milion let staremu WoWku:-D
  • fluffy
    OK :D diki moc, uz robim objednavku...
  • A co víc, na serverech je početná CZ/SK komunita. Aspoň na Aurora Glade, kde hraju, to tak je.
  • Máš zbytečný obavy. Je pravda, že se hra hráčsky obmněnila, ale hráčů je ve hře opravdu mraky. Navíc se využívá "multiserver", aby jsi na serveru nikdy "nebyl sám" :)
  • O málo hráčích tedy nic nevím, alespoň na Ring of Fire je jich pořád všude mraky
  • Právě by měl být obsah výrazně zaměřen na rozvýjení PvE. Pro všechny existující 80tky, nové těžší výzvy. V magumě bude nutné pro zdolávání nástrah a nepřátel odemykat postupně schopnosti z Mastery systému a půjdou udělat pro jednotlivá povlání specializace, že třebas z Rangera se bude moct stát Druid a získat tak přístup k jiným skillům a používání jiných zbraní než mohl atp. Vypadá to docela zajímavě. Na PvP (nový mode - stronghold) a WvW (nové borderlands) se samozřejmě taky myslí.
  • fluffy
    Prave som rozmyslal uplne o tom istom, ze to vypada originalne a ze by som si to zahral ale niekto ma presviedcal ze uz je to dost mrtve ze tam nieje vela hracov a ze vraj sa to uz neoplati... co je na tom pravdy?
  • budeš asi ještě muset přikoupit nové :), nejsen oprášit, asi to nebude jako free update podle všeho. jen zatím neřekli jestli to půjde i krabicově nebo jen digitálně.
  • tahle hra je snad už obsoletni
  • tomekbobek
    Tak to zas oprášim CDko... a pojedu BOMBY! *14*
  • GW2 ted byla v akci tak jsem si ji pořídil a je to pro mě hodně originální hra ... takové situace jsem ve WoW ani L2 nezažil takže zatím mě to 100% baví :)
  • to sis asi spletl hru. GW2 uz udelalo chybu v tom ze co se tyce pve slo vic vstric moderni debilite, a lidi koukam chtej jeste vic.
  • Naprostý souhlas. Ještě možná trochu ztížit pve, protože levelování je až příliš jednoduché a ačkoliv člověk potkává neustále někoho, skoro nikdy nedojde ke konverzaci, což je škoda.
  • Taky tak. Zatím to ale vypadá, že Maguuma by mohla být obrovským shromaždištěm world bossů, dungeonů a podobných PvE zážitků, protože co jiného bychom tam tky dělali, žejo.
  • Těším se, jen doufám, že se pořádně zaměří i na PVE.
  • Rejsek
    Te hre chybi k dokonalosti jen open pvp a pk system. WvW je sice fajn, ale proste to neni uplne ono.
  • Hraju to od spuštění. Dal jsem si akorát 3 měsíční pauzičku. Jak jsem se k tomu vrátil, už mě to nepustilo. Takže já osobně se hodně těším.
  • uz asi rok to mam smazany, ze bych znova nainstaloval ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit