Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No podle Volejnika je to ale pribehova hra a tam se to vyplati *3*
  • Zakázal bych přijetí Steamem či jiným distributorem více jak 1 early acces projektu na 1 studio. V podmínkách Steamu a dalších by mělo být, že pokud studio chce dát na Steam aj. nový EA projekt, musí být dokončen ten předchozí.

Já chápu, proč se vrhli do tohoto projektu a nevidím na tom nic špatného, ale nevypadá to prostě dobře vzhledem k současným věřitelům. Pokud studio spustí EA projekt, jsou v mých očích dlužníkem toho, kdo projekt podpořil a snahou každého dlužníka by mělo být svůj dluh splatit co nejdříve to je možné. Uvolnění sil na další projekt naprosto vždy znamená zdržení předchozího projektu, což znamená pozdější splacení dluhu a to je prostě špatně.

Chápu, že jen využívají situace a že to prostě zkouší. Na druhou stranu si myslím, že by byla vhodná nějaká regulace. Těch EA projektů už je příliš a obávám se, že už se toho spíše zneužívá, než využívá.

Space Engineers je dobrá hra, ale vůbec není dokončená a k dokončení má z mého pohledu dost daleko. Sice mi ještě nikdy nepadla, takže stabilita a tak dobrá, ale chybí tam výraznější náplň, více objektů ve vesmíru například. Přestože je tam vesmír v podstatě velký (generuje se), není tam nic kolem, kromě pár šutrů v bezprostřední blízkosti počáteční lokace. Takže si postavím loď a pak s ní můžu lítat leda kolem své stanice.
    *1*
  • prosim te, tohle nejsou novinky.cz aby ses tady podepisoval a pral hezky den. Btw. ne, nevykaslali se na nic.
  • No ono podle mě podobné sandbox stavebnice ani nikdy pořádně nejde dodělat. Stále lze přidávat něco nového, něco měnit, něco upravovat... Stačí se podívat na takový Minecraft. Prostě v jednu chvíli se řeklo, tenhle update už je hotová hra, zvedla se cena a toť vše, hra se vyvíjí (vyvíjela) stále dál. Takže konec konců, proč ne. I v takové nedokončené hře se dá strávit stovky hodin dobrou zábavou. Furt lepší než zaplatit 60 éček za trochu lineárního hraní a několik hodin filmečků. :)
  • inak by prestali pridavat nove veci*
  • no to dufam ze nedorobia. a prestanu pridavat nove veci
  • Inquisitor
    Spíš na dva dny :)
  • Space enginers na steamu 2 dny zdarma
  • Kr.Pa
    G2A za 8€
  • prosim vas lidi nekpujte to, zarazte jim to, oni nevydavaj hry, oni vydavaj alfa koncepty za ktere zkasirujou penize a nikdy nedodelaj
  • Nedočetl jste se prosím někdo někde kdy tam bude multiplayer ?? bez multiplayeru nějak nechápu smysl té hry
  • Kein
    Koupil jsem to, měl jsem slevu, páč mám Space engineers, ovšem, zatím koupi nedoporučuju, nic tam není krom toho, co jste viděli v traileru a docela brzo ta hra, jak je nyní, omrzí; byť teda potenciál to má ku*wa obrovský.

Kdybych neměl slevu tak bych s koupí určitě ještě počkal.
  • walltar
    Bez slevy bych asi čekal na survival mód.

Ale myslím, že se na tomhle docela vyřádím i bez toho survivalu. Už jenom ty fyzika je super... a značně nasírá zároveň. Si tak člověk staví takový menší kostel a při výměně zdi si strhne půlku věže *1*

... ragequit.

Ale za těch 15€ celkem sranda.
  • aha Walltar.. ja myslel, ze jsi hrdym vlastnikem celeho internetu, ze by jsi to vzal i bez slevy *14*
  • jakubc
    No a vám to nepřipadá jako tak očividná lež, že je to spíš ironie? Já teda nemůžu mluvit za něj, ale já to tak rozhodně bral.
  • No zrovna se dívám na SE a většina serverů - 0 lidí , 1 nebo 2 člováci. Jsou tam i servry s 20 lidma .. asi 2 - 3 .. škoda
  • Vypadá to ale luxusně !! :D
  • Keyz
    http://steamcommunity.com/games/244850/announcements/

Bylo jich několik během února, ledna atd...
  • wtf? mají dva týmy, každý na jednu hru, a update vychází každý čtvrtek! A jaký několik let vývoje? Cca 2 roky? Ale jdi ty trole
  • na tvoju verziu sa updaty instaluju z kickass.to

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit