Přejít na výpis diskuzí
První verze českého sandboxu Medieval Engineers je v prodeji na Steamu
19.2.2015 | Petr Poláček
44 příspěvků
-
Space enginers na steamu 2 dny zdarma
-
-
Spíš na dva dny :)
-
-
G2A za 8€
-
No zrovna se dívám na SE a většina serverů - 0 lidí , 1 nebo 2 člováci. Jsou tam i servry s 20 lidma .. asi 2 - 3 .. škoda
-
-
6 hlupáků nesouhlasí s konstatováním fucktů : D .. ach jo.
-
-
Nechápu ten Early acces. Momentálně tam není nic co by stálo za zmínku. Hurá jdeme stavět hrad, ale to již můžu v XXX jiných hrách, které jsou mnohem dál než tento projekt. Doufám že to bude postupovat správným směrem, ale teď? Nic zajímavého.
-
-
V jakých hrách jde stavět hrad?
Já bych k stavění hradu uvítal ještě nějaký management a vytváření armády dělníků, vojáků atd. -
-
slyšel jsi o hře Stronghold?
-
-
Muzes v tech hrach ty hrady i tak hezky borit?
-
-
Medieval Engineers po zapnutí, vypnul a smazal.To je děs *7*
-
SE jsem si koupil strávil jsem sním spoustu hodin, to že probíhají skoro každý týden aktualizace beru už jako příjemný bonus. Kéž by tak postupovali všichni, třeba Godus aktualizace žádné podvod.
Jelikož beru tvůrce SE jako solidní, neváhal jsem ani minutu a koupil si ME. že je tam toho málo? Vždyť to říkali první alfa pouze stavění hradů. Rád jsem je podpořil a držím jim palce. Pokud kupuji alfu nepředpokládám hotovou hru. Hru kupuji jelikož si myslím že má potenciál a že si myslím že ji dělají schopní lidé. Jsem vlastně producent který se kouká kolik je hotovo. Nikdo mě nenutí to kupovat tak kdo tady držkuje ať si počká na plnou verzi. -
prosim vas lidi nekpujte to, zarazte jim to, oni nevydavaj hry, oni vydavaj alfa koncepty za ktere zkasirujou penize a nikdy nedodelaj
-
-
No ono podle mě podobné sandbox stavebnice ani nikdy pořádně nejde dodělat. Stále lze přidávat něco nového, něco měnit, něco upravovat... Stačí se podívat na takový Minecraft. Prostě v jednu chvíli se řeklo, tenhle update už je hotová hra, zvedla se cena a toť vše, hra se vyvíjí (vyvíjela) stále dál. Takže konec konců, proč ne. I v takové nedokončené hře se dá strávit stovky hodin dobrou zábavou. Furt lepší než zaplatit 60 éček za trochu lineárního hraní a několik hodin filmečků. :)
-
-
No podle Volejnika je to ale pribehova hra a tam se to vyplati *3*
-
-
no to dufam ze nedorobia. a prestanu pridavat nove veci
-
-
inak by prestali pridavat nove veci*
-
-