Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Do našeho luku se nám nenavážej!!!!! *16* *16* *16* *16*
  • Mimochodem, na tohle jsem ted narazil. Kouzelne :) http://www.youtube.com/watch?v=ZuT2g2hogBY
  • Viz jedna z nejzabavnejsich zbrani ve hrach vubec, bumerang z Rage (aspon pro me :)
  • Vypadá to drsně a dobře, ale mohlo to být delší *5* *5*
  • No právě tohle je skvělý příklad toho jak s nejprimitivnější zbraní je nejvíc zábavy.
  • Hairy_Ass
    Těžko kritizovat ve hře, jejíž symbolem jest páčidlo. *3*
  • Proč jen se vždy najde někdo komu to vadí? To jako luk a šíp = zastaralá zbraň co se nehodí do budoucnosti? To samé jsi říkal i u Half life 2 kde kosíš vojáky kuší?
  • Nahodou, proti vyspely technologii muzes prave prekvapit primitivni ucinnosti. Jeste poleno s hrebikem do ruky, a mlatit emzaky do hlavy! :)
  • Me vzdy pobavi pirati kteri hru dorazi az do konce a pak se vsude bijou do prsou a vykrikuji jaka to byla srac.a a ze by si to ani za mak nekoupily. *11*
  • Grifus
    Uzasny napad narvat luk a sipy do budoucnosti v boji proti mimozemstanum. Holt si rekli ze musi mit hrozne cool hru aby se zalibili deckam...
  • No padesatnik urcite. Podivej Stallone, jemu je 66 a jak to mrska a to nema ani nanosuit. A co teprve Ezio v Revelations hopsal jako zamlada. *6* Takze zadny stres.
  • Shaker
    posun k blbeckovitosti mezi Crysis 1 a 2 je fakt znatelnej, kdo si mysli, ze trojka bude jina, tak tomu neverte :)
  • tesim se moc,hlavne na luk.hned jak jsem to videl vybavil se me TUROK,prumerna hra ale luk tam byl vynikajici
  • Tak určitě horší jak dvojka to nemůže být, ale dát hlavní postavě luk v boji proti emzákům?
    Čekal bych už nějakou ukradenou technologii a jejich paprskomety, takové lehce futuristické scifi.
    Ale zase je pravda, že jsem si chtěl zahrát za Johna Ramba a nikdy nevyšla dobrá hra na tohle téma :-D
  • A ja to delam tak, ze kdyz si u hry nejsem jisty, jak by se mi libila (i po videich, recenzich, i treba demu), koupim ji az za cas, jako treba Veskoslav za 199,- Kc. A to se skoro vzdycky za tech par vyplati, i kdyz to nesplni uplne ocekavani. Hrat z warezu, a pak jakoze zaplatim, nezaplatim, podle toho, jak se mi hra libila, to mi pride strasne divny, a moc to nechapu. I kdyz to rika/pise hodne lidi, ze o tak dela.
  • Maximum Transformers
  • Mechwarrior_bw
    ja to už robím tak, že ak ma hra PO odohraní nejak zasiahne tak neváham vyvaliť 50-60 éčiek a to väčšinou hneď po titulkoch, ak je "iba" dobrá tak si ju kúpim neskôr až opadnú ceny a ak je sh*t tak sry ale nedám za to ani cent a môžu mi kludne nadávať do pirátov od rána do večera...
  • Mechwarrior_bw
    no ja som ju kupoval krátko po vydaní s cielom trochu podporiť vývojárov keďže C1 patrí k mojim oblubeným ... samozrejme bola to chyba.
  • Coz kdyz uz to clovek odehraje, tak to vetsinou za to nestoji, si myslim *2*
  • Veskoslav
    Já mám Crysis 2 z Tesca za 199:-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit