Přejít na výpis diskuzí
První video z Trackmania 2 šetří délkou, ne adrenalinem
19.4.2011 | Petr Poláček
22 příspěvků
-
Ne. Ale dekujeme za vas zajem. ;)
Tak TM byla vzdycky placena komercni hra, to jen Nations vznikly (za podpory nVidie) pro potreby ESWC a jen diky penezum od zelenych. Konecne Nadeo je mala spolecnost. -
Detail *2*
-
Prosím ať je to zadara...Prosím ať je to zadara...Prosím ať je to zadara...
-
Kolik měly záběry ze hry? 10 sekund? Tomuhle říkám snaha odtrhnout mě od nations. Na to se dá říct opravdu jen jedno: N@s®@t
-
Já jsem vyhulenej no :D tak neserte
-
jeden?? Zijes v trochu malem svete... Ty uciteli.. Nejde jen o gramatiku,ale taky o to , jak ten jazyk nekdo pouziva..a co je vetsi nesmysl?? Napsat, nenatchlo? Nebo napsat , ze jazyk je jen jeden?? Zamysli se!
-
TR serie patri mezi me oblibene,arkada nejarkadovitejsi,ale hraje se to super a na dvojku se tesim.
-
A nations snad neni arkada s silenym fyzikalnim modelem?
-
Adrenalin?? *7* Ty titulky zacinaji byt jak z Blesku...
-
jojo.. :) jinak to ale neni skupina, brž jeden týpek.. :)
-
už jsem to asi rok nehrál, ale loni jsem si Trackmania United Forever (obsahovala tuším vše) koupil za asi 150,- free zone si nevybavuji, ani neskutečné peníze...
asi bych se ke hře měl vrátit, ještě jsem vše nedohrál. když ono je těch her dnes tolik a času málo :) -
To myslíte pokračévání té šílené arkádovky s ještě šílenějším fyzikálním modelem? Nene, dejte nám Nations 2!
-
Souhlasím, teaser nic moc. Nations bude těžké překonat a podle tohoto překonáno nebude ...
-
Nations bylo super před tím, než do něj zavedli "free zone" a tím násilně začali hráče tlačit do toho, aby si hru koupili za neskutečné peníze, které se nedávají ani za tituly o třídu vyšší.
-
Měli by z toho udělat sakra dobrou hru, aby lidi přestali hrát Nations, který jsou naprosto super a komplet zdarma. Špičkově šílená oddychovka :)
-
názor každý má svůj, ale jazyk je jeden :D nenaDchlo (grammar nazis FTW :D)
-
Sice se vám to asi nebude líbit ale s trailerem nejsem spokojen a nenatchlo mně to vůbec ale každý má svůj názor nebo né snad ? :)
-
Sakra, s tím názvem si mě předběhl :D Moje oblíbená skupina, btw.
-
Jako nic moc ale na online závodní hru dost dobré :)
-
subfocus - let the story begin... dobry vyber.. :D a na TCM2 se tesim moc!!!!! :)))