Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo to vim.. ale jsou mise kde FOB neni.. :(
  • Zas jasná koupě, tomu prostě nejde odolat. Ale je fakt, že v MP si člověk jako já s 20 hodinama nahranýho času proti klukum s 300+ hodinama má docela těžký.

Ano, vypadá to jen jako datadisk, cena by mohla být trochu nižší. Za tu porci zábavy však stojí za to investovat.
  • Wargame: AirLand Battle a Hans Zimmer - Roll Tide
    http://www.youtube.com/watch?v=vOXaer4jO-I
  • todlwe si v cine asi nezahrajou
  • Prázdné zásobovací vozidlo pošli doplnit do FOB (základny) a můžeš ho použít jinde.
  • Včera jsem na Youtube viděl video, kde byly prostřihy jak to nějaký vývojář hraje, tak snad to bude brzo.
  • chjo proc ja jsem takovej noob.. tahle serie se me strasne libi mam ten prni dil.. ale proste je to na me moc tezke.. taky tam nechapu jednu vec.. kdyz si poslu na bojiste auto se zasobovanim a pak vycerpam to co veze tak se me tam potom mota.. jako chapal bych ze ho poslu pryc z bojiste a priveze me treba neco noveho.. ale ne.. nebo me neco uniklo? taky me casto prijdou nepretalske jednotky vzdy v o tolik vetsi pocetni prevaze, ze to proste neustojim.. a jak rad bych tu hru dohral :( (ehm trosku netradicni prispevek.. chybi tomu ten heroicky patos jako ma vetsina prispevku :) )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit