Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zase dalsi prepadak a hra pre deti. Alebo uz ja starnem *1*
  • Já nevím, jsem z toho trochu na rozpacích. Proklamovaný návrat ke kořenům se podle mě moc neslučuje se zasazením Drivera do dnešní doby, ani se sci-fi fantasmagoriema. Driver se imho stal legendou proto, že navazoval na drsné oldschoolové kriminálky ze 70. let, díky čemuž měl parádní atmosféru. Přeskakovat za jízdy mezi Audi R8 a poslední Carrerou a poslouchat k tomu soudobou elektronickou muziku - to prostě Driver není. Do současnosti totiž jako by nepatřil, jak se ukázalo už v Parallel Lines. Nechci soudit, dokud to není venku, ale zatím to na mě příliš dobře nepůsobí. Návrat ke kořenům si v případě Drivera představuji jinak. Uvidíme, snad se budu mýlit.
  • nejvice mi na teto hre vadi, zjednoduseni pronasledovani,kdy za autem jsou svetelne barevne pruhy kvuly tomu hra ztraci pozitek z pronasledovani
    • sleepless
      Ty pruhy by se mely dat vypnout...
  • Spíš je zajmavý, že už ztichly ohledně toho "duchovního přeskakování z auta do auta" a vypadá to na další klasický Driver, ovšem konečně s odpovídající grafikou.
    • Je zvláštní že už o tom "duchovního přeskakování z auta do auta" nemluví,snad jim konečně došlo že je to hovadina a ze hry to vyškrtly,stejně jako zse už nemluví o tom že celý příběh má být jen jakýsi sen který se zdá Tannerovi který je v komatu...
  • No uvidíme co z toho vzejde,zatím jsem ze hry vcelku rozpačitý,příběh působí vcelku zmateně(tanner má být snad po celou hru v komatu a jaksi duševně cestovat mezi řidiči aut nebo co?) a celkově se mi zdá že se ze hry vytratila filmovost předchozích dílů a hra jde spíš vstříc klasickým závodním hrám typu need for speed.Kam se poděly ty parádní cut scény z prvních dílů?Kde je ona filmovost a příběhovost?No snad ato ježdění alespon bude zábavné-jízdní model v serii driver my vždy velmi vyhovoval...
  • Me se to z gameplaye libi. http://www.youtube.com/watch?v=zURCKyGcGJs
  • Pokud bude dobry jizdni model a otevrene mesto budu schopen ignorovat i ty fantazmagorie scenaristu ktery jiz nevedi coby. Bohuzel to kam se dneska hry stylizuji a komu se chteji zavdecit me moc optimizmu v ocekavani nedodava. Predpokladam ze diky orientaci na hrace s gamepadem to bude zase s volantem vopruz. To si jeste fandim ze to bude volant podporovat. Aby to nedopadlo jak s mafii2.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit