Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Musím to zaťukat, ale tohle video mě docela potěšilo. Čuměl jsem na to asi takhle *14* . Že by konečně důstojný nástupce ? Imho ty šediváci mi taky přišli trochu...ehm...primitivní. Já měl z prvních dvou XCOMů spíš dojem, že je to ufounská inteligenční elita *9* .
  • Mimochodem, spousta info zde: http://www.gameinformer.com/p/xcom.aspx
  • Taky na mě Xenonauti zatím neudělali moc velkej dojem. Pořád spíš věřím Firaxisu, i když zázraky (že by se hra zcela vyrovnala původnímu X-comu) ani od nich nečekám.
  • Docela dobrý. Na těch screenshotech to vypadala všelijak, ale v pohybu je to úplně o něčem jinym.
  • Niekolko krat som si pustal zabery a musim sa pridat k vacsine prispevkov, vyzera to super (grafika urco nieje final), akcna atmosfera a tahovy system vyzera dobre, system krytov tiez. UFO ad altarov bol fajn, len tam chybal spad, vsetko bolo take pomale a zdlhave (stravil som u toho vela casu a bavilo ma to ) Mozno to bolo prvym negativnym dojmom a v pohybe zmena nazoru, teda pokial to neboli tie naj zabery a ostatne bude odpad *15* *3*
  • *15* Diskuze o MoH je vedle.... *15*
  • MrSanta
    Juché, čistě turn-based. Jsem nadšen, vypadá to skvěle.
  • Ja si po zahrani alfy xenonautu tou zachranou az tak uplne jistej nejsem.
  • Tak o PS1 verzi jsem netušil, dík za tip :)
  • no nic moc ... takže dál čekám až ufo scénu zachrání Xenonauts
    (a nová verze Ufo Alien Invasion by taky nebyla od věci)
  • Dalsi krok od zabavy ku psychopatizmu.
    To je tak ked hry vydava a financuje vojensko priemyselny komplex. *11*
  • Black_Hand
    vis, ja mam podezreni, ze kdyby tenkrat meli microprose k dispozici dnesni grafiku, tak by to taky udelali z boku. proc? tenkrat to vypadalo lip zeshora, protoze sis nemohl dovolit spoustu detailu spojenych s pohledem z boku a zaroven zachovat prehlednost.

nicmene ja si spis myslim, ze pro podzemni zakladnu dava vetsi smysl vertikalni omezeni, protoze horizontalni by se mohlo ponekud prodrazit a bylo by dost narocne na vystuze. na druhou zakladnu podvodni zakladny by to zase mely naopak :).
  • vypada to dost dobre az na tu grafiku ty textury to je hnus vypada to jak grafika z konzoli no snad ta hratelnost bude jako u originalu *4*
  • celkom to vyzerá k svetu. *4* pri starých X-comoch som strávil kdejakú hodinku dve... *3*
  • Blue.Shark
    Já vím, dochází mi to. Jen je to trochu nezvyk. Každopádně se mi líbí možnost rozhledu po té dané místnosti. Jinak si říkám, že z logického pohledu by nejspíš dávalo smysl prostorově omezit základnu plošně, než vertikálně, ale to je jen postřeh :)
  • PSX verzi na PSP, jde to hrát naprosto bez problému bez myši a na PSP to vypadá líp (na tom malym LCD) jak na 386ce na 14ce :-)
  • Jedeš to na PSP v Dosboxu, nebo je i nějaká verze přímo pro PSP? Původní Xcom bych totiž bez myši nedal. Jako byly doby, ještě před nástupem dotykovejch mobilů, kdy jsem hrával na mobilu na klávesách Lucasovský adventury, ale dneska už jsem na tohle fakt starej ;)
  • (jako bych tu nebyl)
  • tak čekal jsem to horší, ale proč šedivák leze po čtyrech ? Jinak co se týče novodobé hry ve stylu Ufo, tak zatím vede poslední díl od Altaru, ten mě moc bavil a byl celkem těžký...
  • UFO:EU a TFTD - naprosto úžasné hry mého mládí, které jsem si díky PSP zahrál i po x letech znovu, takhle przní... Tomuhle paskvilu dát název jeho úžasného předchůdce, hanba... To si to raději znovu zahraju na PSP...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit