Přejít na výpis diskuzí
První záběry z Battlefleet Gothic: Armada předvádí slet vesmírných korábů do bitvy
7.5.2015 | Petr Poláček
30 příspěvků
-
Mě by se také líbilo, kdyby se Navigátor prostě zbláznil a skočil neznámo kde. Nebo znovuobjevené vraky, co vyvrhnul Warp plné Genolupičů (Genestealer, kdo má raději anglický výraz) a jiné havěti. Jenom by mě zajímalo jak bude cestování u Elderů, když se vyhýbají Warpu jako čert kříži. Jak oni vlastně cestují? Přiznám se, že si to nevybavuji.
-
-
Eldaři cestují skrze webway, maj i mega portály kam se vejdou celé vesmírné lodě
-
-
Jo vlastně. Děkuji za připomenutí. Temní Eldeři využívají podobné portály, že? Ti se pro změnu bojí toho, že si je vyzvedne jejich přesladký bůh z Warpu.
-
-
Dark Eldaři ve webway žijou, maj tam město ze kterého vyjíždí na loupeživé výpravy mají tu technologii ještě víc zmáklou, takže třeba otevřeli portál skrz který si do města přitáhli měsíc *1*
-
-
Stejně ty jejich mučírny Temna a obětní chrámy jsou jiná legrace než obyčejné chrámové lodě *1*
-
-
-
-
-
Pěkný, pěkný. Mohl by tam být i boarding, to by se mi líbilo.
-
Nástrahy Warpu, to je to oč tu běží.
-
btw, naco je dobre vo vesmire mat stale zapnute motory? :)
-
-
Je to impérium, to si může dovolit rozhazovat *3* .
-
-
preto funguju len tak-tak. so setrenim paliv by uz davno vyhrali *1*
-
-
-
Jinak zpátky k videu. Má takové video nějakou cenu ? Pozná se z toho hratelnost ? Četl jsem i předchozí článek a asi jsem to přehlédl, ale jedná se o singl s příběhem nebo zase jenom multi nebo o co v té hře jde ?
-
-
Já tak nějak doufám, že to bude mít kvalitní a hlavně dlouhý single player (ale to jsou jen má zbožná přání). Něco třeba ve stylu Star Trek Armada.
-
-
Star Trek Armada radsi ne, spis real-time Space General *5*
-
-
Jo, jo. Stará dobrá ASCII grafika *1*
-
-
-
-
Co se stalo, že tu ještě nebyl GGG se svým nově naučeným slovíčkem ?
-
Hudba, teaser, zpracovani lodi super ... ALE ... proc je to zase sakra delany v nejakym komixove barvickovym enginu. Vzdyt je to k zbliti. Tohle slunickovani W & W40k universa mi tak pije krev ze to ani neni mozne *16*
-
-
Ja s tebou souhlasim, take to tam vidim. Namisto "syroveho" realismu to je takove az moc "plastove" nebo "komiksove" nebo jak to rict - prepalene a syte barvy, bloom, zarici svetla... nekdo se tu ohani barevnymi schematy marinaku, jasne, jsou modri, zluti a zeleni a kdovico, ale jde o to, jak se s tou paletou nalozi. Tohle je moc zarive, umele.
-
-
Diky za upresneni, to jsem mel na mysli :)
-
-
Člověče sluníčkový mi to fakt nepřijde. Nemůže být všechno grimdark.
-
-
No oproti tomuhle:
http://www.vastulisto.com/wp-content/uploads/2012/06/Battlefleet3.jpg
Nebo tomuhle:
http://static3.wikia.nocookie.net/__cb20130503071624/warhammer40k/images/2/21/Ork_Terror_Ship_with_Fleet.jpg
A jak pise kolega Anonym, je to Warhammer, tam tak nejak cekas ze to bude temne a ponure a pokud nekdo ceka opak pak si myslim ze se da odpovedet jedine takto:
http://media.moddb.com/images/groups/1/3/2055/1276549541935.jpg -
No zrovna wh40k by grimdark mohl - ba dokonce mel - byt...
-
-
Barvičkové? Kde to vidíš? Je to snad dáno prostředím té bitvy. Nebo jak by sis to představoval? Celé černé a pár červených výstražných světel? Jinak doporučuji se někdy podívat na barvení miniatury z W40k...
-
-
Mam doma docela dost figurek a vim jake odstiny maji original GW barvy ;)
Pokud nevis co myslim, staci se podivat na texturing prostredi, pripadne na cas 0:28 kdy je zblizka videt prolevajici lod. Celkovy pocit z toho je ze si hraju s plastem.
Srovnej si to napriklad s prvnim DoW, tam meli jednotky vice realnej, kovovej nadech a ten tu neni. Dycha z toho umelotina a komixovost -
-
Ano takové Imperial Fists vůbec nemají zářivé barvičky například. Nebo barvení Autarch. Taky nemají barvičky, že? A podíval jsem se na ten tvůj "plast" ve videu. A pokud ho chceš vidět, tak ho uvidíš i kdyby tam byla kovová deska.
-
-
Jde o odstin a sytost barev ovsem chapu ze netrenovane oko ten rozdil nevidi ;)
-
-
Pokud na něj budeš dále reagovat, nikdy to neskončí. On jak nemá poslední slovo, tak je zle a dokud nevnutí člověku svůj vlastní názor, nebude mít klid. *3*
-
Jak říkám. Proto jsou Imperial Fists většinou barveny sytě žlutou výraznou barvou. Evidentně ty cheš za každou cenu vidět to, co tam není. Takže nemá smysl to dál rozebírat. Jo a ten tvůj vychvalovaný DoW, podívej se pořádně na barevnou paletu Orků či Dark Elderů se svou růžovou:)
-
-
-
-
-
-
Už vlhnu
-
-
ale slečno *7*
-
-