Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XorxoxTalarius
    No oproti tomuhle:
    http://www.vastulisto.com/wp-content/uploads/2012/06/Battlefleet3.jpg
    Nebo tomuhle:
    http://static3.wikia.nocookie.net/__cb20130503071624/warhammer40k/images/2/21/Ork_Terror_Ship_with_Fleet.jpg
    A jak pise kolega Anonym, je to Warhammer, tam tak nejak cekas ze to bude temne a ponure a pokud nekdo ceka opak pak si myslim ze se da odpovedet jedine takto:
    http://media.moddb.com/images/groups/1/3/2055/1276549541935.jpg
  • XorxoxTalarius
    Diky za upresneni, to jsem mel na mysli :)
  • No zrovna wh40k by grimdark mohl - ba dokonce mel - byt...
  • Ja s tebou souhlasim, take to tam vidim. Namisto "syroveho" realismu to je takove az moc "plastove" nebo "komiksove" nebo jak to rict - prepalene a syte barvy, bloom, zarici svetla... nekdo se tu ohani barevnymi schematy marinaku, jasne, jsou modri, zluti a zeleni a kdovico, ale jde o to, jak se s tou paletou nalozi. Tohle je moc zarive, umele.
  • ale slečno *7*
  • Veskoslav
    Stejně ty jejich mučírny Temna a obětní chrámy jsou jiná legrace než obyčejné chrámové lodě *1*
  • Dark Eldaři ve webway žijou, maj tam město ze kterého vyjíždí na loupeživé výpravy mají tu technologii ještě víc zmáklou, takže třeba otevřeli portál skrz který si do města přitáhli měsíc *1*
  • Veskoslav
    Jo vlastně. Děkuji za připomenutí. Temní Eldeři využívají podobné portály, že? Ti se pro změnu bojí toho, že si je vyzvedne jejich přesladký bůh z Warpu.
  • Eldaři cestují skrze webway, maj i mega portály kam se vejdou celé vesmírné lodě
  • Veskoslav
    Mě by se také líbilo, kdyby se Navigátor prostě zbláznil a skočil neznámo kde. Nebo znovuobjevené vraky, co vyvrhnul Warp plné Genolupičů (Genestealer, kdo má raději anglický výraz) a jiné havěti. Jenom by mě zajímalo jak bude cestování u Elderů, když se vyhýbají Warpu jako čert kříži. Jak oni vlastně cestují? Přiznám se, že si to nevybavuji.
  • Kozy
    Člověče sluníčkový mi to fakt nepřijde. Nemůže být všechno grimdark.
  • Kozy
    Pěkný, pěkný. Mohl by tam být i boarding, to by se mi líbilo.
  • Vojta_Ilavsky
    Nástrahy Warpu, to je to oč tu běží.
  • Jo, jo. Stará dobrá ASCII grafika *1*
  • Pokud na něj budeš dále reagovat, nikdy to neskončí. On jak nemá poslední slovo, tak je zle a dokud nevnutí člověku svůj vlastní názor, nebude mít klid. *3*
  • Veskoslav
    Jak říkám. Proto jsou Imperial Fists většinou barveny sytě žlutou výraznou barvou. Evidentně ty cheš za každou cenu vidět to, co tam není. Takže nemá smysl to dál rozebírat. Jo a ten tvůj vychvalovaný DoW, podívej se pořádně na barevnou paletu Orků či Dark Elderů se svou růžovou:)
  • preto funguju len tak-tak. so setrenim paliv by uz davno vyhrali *1*
  • XorxoxTalarius
    Star Trek Armada radsi ne, spis real-time Space General *5*
  • XorxoxTalarius
    Jde o odstin a sytost barev ovsem chapu ze netrenovane oko ten rozdil nevidi ;)
  • Je to impérium, to si může dovolit rozhazovat *3* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit