Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • btw, naco je dobre vo vesmire mat stale zapnute motory? :)
  • Já tak nějak doufám, že to bude mít kvalitní a hlavně dlouhý single player (ale to jsou jen má zbožná přání). Něco třeba ve stylu Star Trek Armada.
  • Jinak zpátky k videu. Má takové video nějakou cenu ? Pozná se z toho hratelnost ? Četl jsem i předchozí článek a asi jsem to přehlédl, ale jedná se o singl s příběhem nebo zase jenom multi nebo o co v té hře jde ?
  • Co se stalo, že tu ještě nebyl GGG se svým nově naučeným slovíčkem ?
  • Veskoslav
    Ano takové Imperial Fists vůbec nemají zářivé barvičky například. Nebo barvení Autarch. Taky nemají barvičky, že? A podíval jsem se na ten tvůj "plast" ve videu. A pokud ho chceš vidět, tak ho uvidíš i kdyby tam byla kovová deska.
  • XorxoxTalarius
    Mam doma docela dost figurek a vim jake odstiny maji original GW barvy ;)
    Pokud nevis co myslim, staci se podivat na texturing prostredi, pripadne na cas 0:28 kdy je zblizka videt prolevajici lod. Celkovy pocit z toho je ze si hraju s plastem.
    Srovnej si to napriklad s prvnim DoW, tam meli jednotky vice realnej, kovovej nadech a ten tu neni. Dycha z toho umelotina a komixovost
  • Veskoslav
    Barvičkové? Kde to vidíš? Je to snad dáno prostředím té bitvy. Nebo jak by sis to představoval? Celé černé a pár červených výstražných světel? Jinak doporučuji se někdy podívat na barvení miniatury z W40k...
  • XorxoxTalarius
    Hudba, teaser, zpracovani lodi super ... ALE ... proc je to zase sakra delany v nejakym komixove barvickovym enginu. Vzdyt je to k zbliti. Tohle slunickovani W & W40k universa mi tak pije krev ze to ani neni mozne *16*
  • Už vlhnu
  • Morraw
    *heavy breathing*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit