Přejít na výpis diskuzí
První záběry z bitvy v Total War: Warhammer ukazují, jak moc se hra liší od jiných dílů v sérii
30.7.2015 | Aleš Smutný
50 příspěvků
-
Modely krasne. Textury opet lepsi nez v minulem dile. Graficky mirny pokrok v mezich zakona, rekl bych. Zda se ze brutalni blobing na ktery trpi jak Rome2 tak Attila je konocne odstranen. To je dobre.
Nicmene
jednotky jsou opet serazene do perfektnich rad a sloupcu, jak v TW zvykem jiz 15 let. Zadne chaticke grupy orku, pekne v radach jak rimani v nejlepsi forme.
- Opet zadna fyzika, opet zadna hybnost jednotek jak slibovali jiz pred 5 lety pro rome 2. Pristani velke letecke jednotky vyvola maximalne predscriptovanou "tlakovou" vlnu.
- Opet je videt tradicni apaticka AI.
- Opet zamereni na single player s tupou AI misto online zebricku
Asi to bude komercne uspesne, zejmena v USA. Nicmene .... jen dalsi total war v re-skinu warhameru. Pro strategii se podivam jinde. -
Deformace z D&D? *1*
-
mozem potvrdit,nic take doma nemam
-
Jestli se na něco vážně těším, tak je to předělávka na Pána Prstenů. Konečně budou moci modeři věrně a přesně zachytit "Nazgûl-birds" *4* . Jsem si jistý, že chlapci (a děvčata), kteří neustále makají na sub-modech pro Third Age Total War se po vydání tohoto dílu vrhnou na konverzi do Středozemě *14* *14* . A čas se zastaví...
-
Pokud chceš více řezničiny, tak si budeš muset počkat na dlc Blood & Gore nebo Blood & Burning, u Warhammera to bude pravděpodobně Blood & Hammer a bude stát tak okolo 3 až 2 euro
-
Mají to literárně podložené, nedá se svítit. Se stim smiřim.
-
Teda svět Warhammeru mi moc neříká, ale zatim to vypadá na dost zábavný bitvy :)
-
Mickey, copak jsi nedomyslel následky pokusů o humory tváří v tvář fanouškům Warhammeru? Marný to pokus, marný.
-
takova jednotka totiž nejestvuje
-
Myslím že se mi ani jiná rasa, co jej tak využívá nevybavuje. Jinak se vyskytují v Mark of Chaos i v sérii s Gotrekem, kdy je Thanquol použil.
-
přiznávám nevybavuji si tuhle jednotku :( ale obecně chaotit je tak nestabilní substance....že jen skaven s toho muže střílet :D
-
jop proto jsem na ně posílal quesťáky ...pokud vyšel charge bylo vymalováno :)
-
Tak to jsi neviděl Skavení děla na chaotit. Tam je 50 na 50, že to zabije osádku nebo nepřátelé.
-
No takoví gobliny na pavoucích jsou přirození zbabělci. Pokud zjistí, že nepřítele neudolají jedem a počtem, tak zdrhnou z bitvy. Většina goblinů či jejich menších příbuzných musí být do bitev hnána orky biči, aby se tam vůbec dostali. Tam není morálka, tam je pro změnu strach:)
-
no a ? V Shadow hornet to bylo a bylo to boží..v Dark Omenu to udělali tak že dělo nevybouchlo ale musel si ho přebíjet mnohem déle..
Ale asi máte pravdu tipuji že to tam vůbec nebude nebo že to bude mít princip Dark Omenu. -
Určitě tam nebude něco takového, že by se ti dělo v půlce bitvy samo od sebe rozpadlo.
-
Tipuju, že tam budou aktivovatelné schopnosti jednotek, jako v Rome 2 (tady to nebude naštěstí vypadat tak blbě).
-
By mně zajímalo jestli do toho zakomponují miss fire....protože sice destroy canon zabolí, ale ca boom rico (dvojnásobek zranění ) je někdy boží :)
Pro neznale ze světa warhammru tak u střeleckých jednotek na prach se hází vždy hází kostkami a pokud padne jednička tak se hází znova co se stane..nejhroší je když padnou jedničky to hold dělo bouchne...pokud ale padne šestka tak hold dvojnásobný sud s prachem a dělo vystřelilo a ma dvojnásobný dmg...
(snad si to ještě pamatuji správně je to deset let co jsme hrál naposledy) -
no někdy je to upřímně jediná taktika (byla) na nepřítele ...prostě ho donutíš utéc neboť je tak silný že by tě po časem rozsekal na kusy.. Znáš to jsou silní ale strašně blbý :)
-
Musím přiznat, že se mi to líbilo (i když s trochu té řezničiny tomu chybí). Snad to nezmrší, jako Rome 2.