Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    Teda svět Warhammeru mi moc neříká, ale zatim to vypadá na dost zábavný bitvy :)
  • slavek.skara
    By mně zajímalo jestli do toho zakomponují miss fire....protože sice destroy canon zabolí, ale ca boom rico (dvojnásobek zranění ) je někdy boží :)

Pro neznale ze světa warhammru tak u střeleckých jednotek na prach se hází vždy hází kostkami a pokud padne jednička tak se hází znova co se stane..nejhroší je když padnou jedničky to hold dělo bouchne...pokud ale padne šestka tak hold dvojnásobný sud s prachem a dělo vystřelilo a ma dvojnásobný dmg...
    (snad si to ještě pamatuji správně je to deset let co jsme hrál naposledy)
    • MickeyMutant
      Určitě tam nebude něco takového, že by se ti dělo v půlce bitvy samo od sebe rozpadlo.
      • Veskoslav
        Tak to jsi neviděl Skavení děla na chaotit. Tam je 50 na 50, že to zabije osádku nebo nepřátelé.
        • slavek.skara
          přiznávám nevybavuji si tuhle jednotku :( ale obecně chaotit je tak nestabilní substance....že jen skaven s toho muže střílet :D
          • takova jednotka totiž nejestvuje
            • mozem potvrdit,nic take doma nemam
          • Veskoslav
            Myslím že se mi ani jiná rasa, co jej tak využívá nevybavuje. Jinak se vyskytují v Mark of Chaos i v sérii s Gotrekem, kdy je Thanquol použil.
      • slavek.skara
        no a ? V Shadow hornet to bylo a bylo to boží..v Dark Omenu to udělali tak že dělo nevybouchlo ale musel si ho přebíjet mnohem déle..

Ale asi máte pravdu tipuji že to tam vůbec nebude nebo že to bude mít princip Dark Omenu.
    • Magister_Peditum
      Tipuju, že tam budou aktivovatelné schopnosti jednotek, jako v Rome 2 (tady to nebude naštěstí vypadat tak blbě).
  • Magister_Peditum
    Musím přiznat, že se mi to líbilo (i když s trochu té řezničiny tomu chybí). Snad to nezmrší, jako Rome 2.
    • Prophet
      Pokud chceš více řezničiny, tak si budeš muset počkat na dlc Blood & Gore nebo Blood & Burning, u Warhammera to bude pravděpodobně Blood & Hammer a bude stát tak okolo 3 až 2 euro
  • MickeyMutant
    Jedním ze základních principů, na kterém stojí bitvy v sérii Total War, je rozhodující vliv bojové morálky jednotek. Jestli morálku hodlají přenést do tohohle světa, tak bude zábavné sledovat, jak se hejno obřích tarantulí obrací na útěk, protože už mají dost popichování od halapartníků nebo zlobr odhazuje kyj a peláší k lesu, protože z něj lučištníci dělají jehelníček. To bude tak trochu narušovat tu drsnou fantasy imidž.
    • PreidaQ
      Mickey, copak jsi nedomyslel následky pokusů o humory tváří v tvář fanouškům Warhammeru? Marný to pokus, marný.
      • MickeyMutant
        Mají to literárně podložené, nedá se svítit. Se stim smiřim.
    • slavek.skara
      Morálka ve Warhammeru hraje až neuvěřitelnou roli v jedné s edic dokonce pokud si zombie donutil k ústupu tak se okamžitě celá jednotka rozpadla. Já hral za Bretonii a dost jsme hrál na morálku a mohu říci že se mně proti skřetům a skavenům nebo nemrtvím hrálo velice dobře.

třeba impérium má flagelanty kteří si na morálku nehází...prostě jsou to náboženští fanatici kteří tam zůstanou i kdyby došel král lichů osobně. A takových jednotek mají všechny frakce víc.
      • MickeyMutant
        Zvláštní to svět, ve kterém můžeš zombie zahnat na útěk*4*
        • del0
          Deformace z D&D? *1*
        • slavek.skara
          no někdy je to upřímně jediná taktika (byla) na nepřítele ...prostě ho donutíš utéc neboť je tak silný že by tě po časem rozsekal na kusy.. Znáš to jsou silní ale strašně blbý :)
    • Veskoslav
      Nic proti, ale i v knížkách je to, co jsi popsal. Na tom nevidím nic, co by narušilo obraz drsné fantasy.
      • MickeyMutant
        Věřím, nejsem v téhle oblasti literárně vzdělán. Jen mi přišlo, že liské jednotky v "historických" dílech Total War mají tu morálku celkem logicky a přirozeně na rozdíl od pavouků a fantasy příšer, které si spojuju s krvelačnou nepříčetností.
        • Veskoslav
          No takoví gobliny na pavoucích jsou přirození zbabělci. Pokud zjistí, že nepřítele neudolají jedem a počtem, tak zdrhnou z bitvy. Většina goblinů či jejich menších příbuzných musí být do bitev hnána orky biči, aby se tam vůbec dostali. Tam není morálka, tam je pro změnu strach:)
          • slavek.skara
            jop proto jsem na ně posílal quesťáky ...pokud vyšel charge bylo vymalováno :)
        • slavek.skara
          budeš se divit ale i pavouky můžeš dle pravidel warhammru donutit utíkat...to že je to krvelačné zvíře neznamená že nemůže zdrhnout. V každém kole si každá jednotka pokud musí tak hází ( musí je široký pojem dejme tomu je v boji, nebo je na ní kouzlo nebo na ní něco působí) a mění se tam modifikátory co se k tomu vše přičítá a odečitá...

Hele když utečou i nemrtví proč by nemohl utéc pavouk ber to tak:)
  • doufám že budou i vetší mapy, protože tohle co prezentovali je tak jedna petina menší mapy v Shogunovi 2
  • Vypadá to graficky perfektně, jakoby jednotky vyskočily z armybooku... bitky vypadají tak nějak... totalwarovsky... hodně postávání a pošťuchování, o nějakých regimentech nemůže být řeč...
    • v 9:40 je videt že ten obr jen postava a ostatni na neho koukaji - doufam že AI bude lepší
      • ber to tak, ze se jednalo jen o prezentaci, kde chteli ukazat co nejvic. Ve finalni hre, jednotky takhle postavat nebudou.
  • Jo to vypadá slušně. Ale teď nezapomínat že TW není jen o grafice

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit