Přejít na výpis diskuzí
První záběry z hraní Kingdoms of Amalur: Reckoning
12.4.2011 | levis
31 příspěvků
-
a mě to teda pána prstenů moc neevokavalo (ale velký sochy byli i před pánem prstenů). nevím proč je fůrt trend něco porovnávat s něčím. tahle hra vypadaá krásně a rozhodně to není tím, že by byla podobná pánu prstenů, ať grafikou,lokacema nebo něčím jiným
-
Grafika vypadá být kapičku postarší. Ale to je to poslední, co mě bude trápit, pokud to bude opravdu dobrá hra. :)
-
Zatím to vypadá dobře. Uvidíme jak to dopadne. Osobně se na tuto hru hodně těším, v mém žebříčku očekávaných her přeskočila i Mass Effect 3 a Skyrim. Škoda, že jí odložili na rok 2012. Na druhou stranu aspoň bude víc času na hraní Skyrimu.
Odkaz na záznam předváděčky z PAX East: http://www.youtube.com/watch?v=yC03bufEwBY -
-
Wow, tak to je trochu jine nez jsem ocekaval. Jsem cekal neco ala Dungeon Siege 3, ale tohle je neco lepsiho. 3rd person akcni rpg s pribehem. V tomto pripade se zda byt pojem 'akcni rpg' trochu matouci, clovek pak automaticky ceka klon Diabla.
-
-
Vypada to pekne. Predevsim jsem zvedav jak se vytahne Salvatore. Myslim si, ze je to vhodny clovek pro tvorbu her - ostatne pise knihy z D&D, je relativne mlady, takze k tomu bude mit blizko a dokaze se prizpusobit. Tak snad to dopadne.
-
-
ah... tak 'mlady' beru zpet.:D
-
-
Hezké efekty skoro jako Final Fantasy. Když to bude mít dobrý příběh, proč ne. Taky aby to vydrželo alespoň na pár dní a ne jako poslední Dragon Age.
-
-
Herní doba by měla být dlouhá. Slibují otevřený a velký herní svět naplněný spoustou questů. V tomto by to mělo být podobné Morrowindu a Oblivionu. Otázkou je jak rychle se bude dát dokončit hlavní dějová linie. Ale na blbnutí mimo hlavní quest tam bude určitě dost příležitostí.
-