Přejít na výpis diskuzí
První záběry z hraní Kingdoms of Amalur: Reckoning
12.4.2011 | levis
31 příspěvků
-
Pokud to bude mít coop, tak beru všemi deseti.
-
-
To tě asi zklamu, ale Reckoning MP nebude mít vůbec.
-
-
Akcni rpg, ktere nema multiplayer? No to je teda neco. *9*
-
-
Ono to tak úplně akční RPG není. Mělo by to být klasické RPG s akčněji podaným bojem. I když co je to vlastně akční RPG? Je třeba Gothic nebo Risen akční RPG? Nebo Oblivion či Fallout 3? To jsou všechno RPG hry s akčním bojem (tedy nebojuje se na "kola" jako v třeba Dragon Age), ale MP taky nemají.
Reckoning by se měl podobat třeba Morrowidnu nebo Oblivionu. Velký otevřený svět, tuna questů, spousta míst na průzkum a relativní svoboda v tom kam hráč půjde a co tam bude dělat.
Edit: koukám, že než jsem to napsal, tak sis už odpověděl sám o kus níž *1* -
-
pěkně jsi to napsal.. tak si holt počkáme jak moc to bude RPG s akčními souboji, nebo rubačka s RPG prvky.. při frázi "akční RPG" mám akorát tak kopřivku, co za slátatanu (aby se to líbilo všem) z toho vypadne.. kdeže jsou ty léta páně hardcore RPG dungeonů..
-
Jj, ten gameplay co si postnul mi to vsechno vyjasnil. A utvrdil me v tom, ze se mam na co tesit. *4*
-
-
-
-
-
Nevypadá to vůbec zle. I když na celým videu mě nejvíc zaujalo jméno R. A. Salvator, který píše Drizzta. Když už jsem se k tomu dostal, existuje nějaká hra s Drizztem? (kromě BG)
-
-
Demon Stone, tam za něho chvíli hraješ......
-
-
Mám hodně rád hry s partou, třeba i systémem ME. Tohle asi bude jen singl, takže stejně asi nic pro mě *9*
-
ja sem se tak mastil a ty velky sochy sou jak moje pero ohromne velky
-
Hezké efekty skoro jako Final Fantasy. Když to bude mít dobrý příběh, proč ne. Taky aby to vydrželo alespoň na pár dní a ne jako poslední Dragon Age.
-
-
Herní doba by měla být dlouhá. Slibují otevřený a velký herní svět naplněný spoustou questů. V tomto by to mělo být podobné Morrowindu a Oblivionu. Otázkou je jak rychle se bude dát dokončit hlavní dějová linie. Ale na blbnutí mimo hlavní quest tam bude určitě dost příležitostí.
-