Přejít na výpis diskuzí
První záběry z kontroverzní "stalkeroviny" Areal mají dokázat, že nejde o podvod
18.7.2014 | Adam Homola
52 příspěvků
-
já nemyslel jednotlivý díly prvního stalkera , myslel jsem spíš hry z trosek vývoje Stalkera 2 - tzn. Survarium a Areal
-
S Datastorovým modpackom som si celkom užil Jasnú oblohu aj CoP. Bez toho modu do Zóny ani na krok...
-
Tohle je fakt fiasko.
-
Takže abě postStalker hry jsou absolutní shitoviny :-( Tohle vypadá zvláštně a Survarium je samo osobě taky dost špatný a těžce pay to win (dýl než hodinu jsem to v betě opravdu nevydržel) :-(
-
To říkala tvoje máma, když ses narodil?
-
Jo, dík. Nebo tady.
-
Tu to je pekne vidiet
https://www.kicktraq.com/projects/1577656602/areal/ -
nemusí to byť zákonite podvod ale mnohým vývojárom jednoducho ušiel technologicko-výtvarný vlak ... najmä ak zaspaly na vavrínoch slávy v tieňoch Chernobylu.
-
Poslal bych do kanálů někoho jiného (Ubisoft pcherfd).
-
Zdá se, že nejsem sám, kdo si myslí, že si tímhle nijak nepolepšili, spíš naopak. Prototyp takový hry se nedělá 14 dní, ani měsíc, ani půl roku. Je to asi jako když se maminka přijde zeptat potomka, jestli pilně pracuje na té disertační práci a on s naprosto vážným "ano mami" ukáže nadpis na první jinak čisté straně a dál nic.
Tímhle si tvůrci akorát tak, lidově řečeno, na*rali do bot a jestli po prvním návalu reakcí na KS kampaň trpěli demotivací, tak to co přijde teď je doufám definitivně utvrdí v tom, že pokud to nezačnou brát vážně, bude lepší z KS tiše zmizet a nějakou dobu radši chodit kanálama. Škoda. Stalkerovin není nikdy dost :). -
Myslím že takovou hrůzu co předvedli splácá dohromady kde kdo za pár dnů....takže můj názor na to, že je to podvod a není důvod jim věřit, že jsou schopni hru udělat se nemění. Jejich tvrzení, že kampaň na kickstarteru je pro ně daleko náročnější než vývoj hry je tedy směšně doslovné, protože to co ukázali je ještě větší bída než čím se prezentovali od začátku :D
-
Promiň, ale přijde mi to jako další Multiplayer blbost :(
-
Ty assety jsem poznal hned na první pohled (hned první strom mě v tom utvrdil):)
Jen to plácly na scénu (no spíše použily hotovou demo scénu) a bylo to... Takže jen více potvrdily možný podvod.
Na druhou stranu je normální používat licencované placeholdery a assety. Já ten stejný balík mám také pro dev účely. -
Některá z nařčení se prostě a jednoduše vyvrátit nedají, i kdyby na to měli půl roku, a ne pár dní, A "dobré updaty" dávat nemohou, protože z té hry v podstatě nic nemají. Můžou si to tam na poslední chvíli nasypat sami, aby ten kickstarter obhájili, ale vzhledem k částce to stejně hlubší smysl nemá.
-
Co tohle proboha bylo za video? Jestli si chtějí zlepšit reputaci, podobné kousky by vůbec neměli vypouštět.
-
Máš pravdu, zrovna tenhle Kickstarter od začátku úplně důkladně nesleduju, hra mě osobně zas tak neláká. Ale u většiny Kickstarterů je to fakt tak, že ze začátku dostanou hromadu peněz, pak se to hodně utlumí a posledních pár dnů to zase naskočí. A pokud tady budou pánové fakt dávat dobré updaty a vyvrátí všechna nařčení na jejich adresu, tak by se jim to povést klidně mohlo.
-
Navíc účty, které se na KS vytvořily tento měsíc a podpořily jen Areal od vydání tohoto "gameplay videa" totálně spamují a zaplavují comment sekci, aby jakýkoli jiný komentář okamžitě zapadl. West Games právě definovali nový level slova "ubohost".
Kickstarter přece musí zasáhnout a tuhle šaškárnu zastavit, jinak ta špína ulpí i na něm... -
naopak, projekt co stoji za podporu a umi udelat dojem, redakce by mohla udelat novinku:
https://www.kickstarter.com/projects/697158346/survive-the-nights?ref=nav_search -
Strasne slabucke
-
Tak to vyzerá na ďalší fail. Na ten prototyp by bolo aj tých 14 dní moc, keďže evidentne použili asset na Unity, kde upravili oblohu a pridali pár stromov http://i.imgur.com/FCIkm0e.jpg