Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dagon
    Nu, ja, staby skalny fanusik S.T.A.L.K.E.R.A. by som im na tento projekt pokojne prispel. Avsak problem je, ze napr. uz len tym videom ma ZATIAL o nicom konkretnom nepresvedcili. Ved v zasade (ak sa nemylim), tak komplet vsetky zabery pochadzaju z jednotlivych dielov Stalkera. Nebyt niekolkych (vskutku atmosferickych) obrazkov a celej hory reci by som z toho bol uplne zblbnuty. Takze... kazdopadne prajem vyvojarom co najviac stastia, pretoze PRIAME pokracovacovanie Stalkera by sa sa nam, vsetkym postapoc fanusikom, urcite pacilo viac, nez by bolo zdrave, no West Games by mali predviest viac realneho materialu, nie len nenapadne recyklovat povodne stlalkerovske hry a mysliet si, ze ved snad si to vacsina hracov nevsimne, ehm *7*.
  • Femto
    Nejlepší na těch KS projektech jsou ty artworky. Ingame hry jsou zatím jenom infantilní zhovadilosti.
  • prudislav
    Takže abě postStalker hry jsou absolutní shitoviny :-( Tohle vypadá zvláštně a Survarium je samo osobě taky dost špatný a těžce pay to win (dýl než hodinu jsem to v betě opravdu nevydržel) :-(
    • mikezz
      S Datastorovým modpackom som si celkom užil Jasnú oblohu aj CoP. Bez toho modu do Zóny ani na krok...
      • prudislav
        já nemyslel jednotlivý díly prvního stalkera , myslel jsem spíš hry z trosek vývoje Stalkera 2 - tzn. Survarium a Areal

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit