Přejít na výpis diskuzí
První záběry z PS4 verze ukazují, že Tropico 5 vypadá dobře i na televizi
5.2.2015 | Honza Konfršt
38 příspěvků
-
myš to sice není, ale touchpad na DS4 tomu trochu pomůže
-
Místo žabomyších válek byste to mohli chápat na gamepadu jako větší výzvu.
-
Proč ne. Pokud někoho baví skákat na jedné noze namísto běžné chůze...
-
muzes premejslet jak chces, ale kdyz tvoje myslenky provede ruka s taaaaakovym laaaagem vzdy budes vypadat jako deebil resp. souper s klavesnici a mysi te vzdy prestrateguje
-
ja mam obyvak, vetsina pc hracu zije v maminym sklepe. to je znama vec
-
je na čase aby strategie prestaly stat na "rychlym a presnym pohybu" a začaly stat na taktice a premyšlení. btw mne revolucionari nic neplenili protože jako dobry diktator jsem tam vladnul ke spokojenosti lidu
-
mezi tim co ti bude v tropicu najezd revolucionaru plenit mesto si muzes uzit tu pravou pohodu s gamepadem *1*
strategie vetsinou stoji na rychlym a presnym pohybu, coz je hlavni duvod proc na konzolich nejsou -
neco jako KKND jen v moderni grafice
-
Konzoly toho moc neozivili, zjednoduseny Xcom, ziadne velke konzolove predaje nezaznamenal. A to bolo UI riadne gamepadovo zmrvene.
-
hraní s gamepadem v obyvaku není o rychlosti a stresu ale o uživaní si :) kam taky spechat v budovatelske strategii
-
jednou rukou stavíš město... a druhou šteluješ na klávesnici managment.. borci v obýváku mezi tím zamířil gamepadem na bod v minimapě kde chtějí začít stavit město
-
skomírající žánr by mohla oživit kickass hardcore oldschool strategie pro PC, trh tady je... zjednodušené ipadové klikačky na televizích jsou k smíchu
-
to musi bejt utrpeni rolovat na analogu nekam po obrazovce abych umistil budovu...na mysi postavim mesto mezi tim, co na konzoli postavi prvni ulici *1*
-
Aha, tak mi to smazalo, celý příspěvek. Takže znova: Ty máš nepohodlnou židli u PC ve sklepě? To tě lituju. *1*
-
OK, takže když chci opravit má na máš, tak je to prý vyhodnoceno jako spam. *1*
-
porad rikam že strategie maji na konzolich potencial, po jistem zjednodušení. to by mohlo oživit skomirajici žanr
-
proč ne? hraní v kresle v obyvaku je mnohem zabavnejší než se krčit pred monitorem nekde ve sklepe
-
Ne, tomu prostě nevěřim, nevěřim že někdo může hrát strategii na konzoli. Možná nějakej casual klikač který se potřebuje cejtit jako velkej stratég.