Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • videl jsi to video co jsem linknul? proste se mi to líbí víc, napríklad pohyb Vyperu nebo Land speeder tempest. "Letaji" tam dost vysoko a rychle.
  • no mazec. Za mě prostě palec nahoru. Navíc to vypadá, že to bude tak trošku mix jedničky a dvojky, takže neztratíme hrdiny, ale bude to mnohem víc strategie, což pro mě znamená extázi na entou.... ani tak ne kvůli té strategické části, jako spíš zachování oné osobitosti hry s ponecháním hrdinů....
  • It is better to die for the Emperor

than to live for yourself!
  • Falcon neni letadlo, je to grav tank a standartně levituje nad zemí, tak má i pravidla ve stolním 40k, jen v Apocalypse bývala speiální formace ze 3 Falconů, kdy jsi je mohl na kolo přepnou do módu letadla
  • falcony, mohly by létat výš a rychlej, jako na tom videu co jsem linkoval
  • ten duraz na utok byl uz v predchozich dilech...je to super, ale me to moc nevyhovuje
  • Velky pocet jednotek? Podle traileru me to prijde stejne jako DOW II. Vcera jsem to rozehral...
  • hele, Diablo 3 *1*
  • To je skvělé slyšet. Alespoň lidi, co to budou hrát, může hřát u srdce, že tam nikdy nepotkají tebe.
  • Jaké letecké jednotky?
  • system kryti je pryč, staveni zakladny bude, ale asi nebudou stavebni delnici, zakladne pry nema sloužit na defenzivni učely ale jen na budovani jednotek.
    Vše ma pry sloužit rychlemu hrani, velkym bitvam a uživani abilit.

Trochu to pripomíná mobu, akorát že tam ovladam jednoho hrdinu to nevím jak se bude dát zvládat ovládání tolik jednotek naráz...
  • TheGGG
    vypadá to strašně, od grafiky po frakce...
  • Nechci být zase ten co všechno kritizuje ale... nevideli jsme velke bojište jen nejaky malý plácek jakoby vystrizeny ze singleplayeru, doufam že tam budou velke multiplayerove mapy, hra ma nedostatečný zoom, letecke jednotky opet neletají ale jen se vznášejí, grafika je nejaka kreslena.

Doufám že stavení základny bude zpet. A jinak hru bych si v idealnim pripade predstavoval nejak takhle:
    https://www.youtube.com/watch?v=KzVlpUf7e5w

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit