Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Žádná hitparáda, graficky mi to přijde outdated a do velké míry srovnatelné s dvojkou... zase to poběží na leckteré plečce.
  • TheGGG
    otrava jak pořád všude cpou ty své sterilní blood ravens... každý kdo zná w40k ví, že kapituli se neliší jen barvou brnění, ale design každé z nich je HODNĚ odlišný... BR nemají nic, co by je odlišovalo, jen základní design, obarvy si jak chceš... a orci a eldaři? To je džoke, dvě nejčastěji se objevující frakce a dvě taky skoro nejnudnější? Co takhle nekrony, tau, tyranidy, chaos? Nebo se mohli odvázat a jít 18+ s temnými eldary... toto je prostě fail. Grafická stylizace otřesná... jistě figurky jsou taky malované, ale když jsou malovaná dobře, působí fakt drsně a badass, toto je prostě humpl a ta kečupová krev to podráží úplně. w40k a warhammer prostě nejsou na dnešní 12+ trend stavěný... což mě připomíná, že CA pořád nedodali blood dlc do war total war... což je taky humpl...
    • souhlas, nekterých frakcí jsme se nedočkali ani ve druhém dílu, tak mi prijde logické že tentokrát mohli začít treba nekrony a tau
    • Přijde mi logický, že u pohádky cílej na 12+. Kdyby to bylo 18+, tak přijdou o vtšinu potencionálních hráčů.
      • TheGGG
        w40k v základu není pohádka bro...
        • Ale cílovkou figurkového WH je právě skupina 13+, rodič odvede dítko do GW shopu, otevře dveře, popostrčí dovnitř dítě a zavře dveře... za pár hodin si ho přijde vyzvednout...
          • TheGGG
            to právě že se pleteš... 13+ hrajou tak leda WoW....
            děcka by nebavilo číst složité kodexy a těžce malovat figurky, 95% hráčů deskovek je dospělých a tak bylo taky stvořeno lore... pls, anonymku číslo 35463156 ztrapňuješ jen sám sebe...
            • Malování figurek baví i děti ve školce *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit