Přejít na výpis diskuzí
PS3 dohání X360, příští rok by ho "mohla" překonat
10.11.2010 | Aleš Smutný
35 příspěvků
-
Svatá slova *1*. Tyhle vánoce jdu do xboxu...
-
Kombinace to je dobrá...ale stejnak bych xbox za PS3 nevyměnil...
-
A xboxu může zas pocot Gears of War 3...
-
Kurna tady to byt nemelo, pardon *3*
-
Jo tak to je moc pekna kombinace *2*
-
Jo tak to je moc pekna kombinace *2*
-
S první částí souhlasím. S tou druhou ne. PS3 má opravdu Blue-ray mechaniku, ale i kdyby ji neměl, tak alespoň pro mě má mnohem větší využití než Xbox. Wi-Fi zde naleznete od samého počátku. Registrace a možnost on-line hraní je zdarma. Dále bych zmínil, že PS3 má alespoň pro mě přijatelnější menu, kde se dá opravdu dělat cokoliv. Dále PS3 méně při hraní řve, což je pro mě taky další docela podstatný bod. Xbox má opravdu kvalitnější grafiku, to je pravda. Ve většině her jí má ostřejší, jenže ono jestli to není také tím, že vývojáři udělají hru na Xko a potom jí už jen přenesou na PSko. Nechci tvrdit, co je lepší, vyzkoušel jsem oboje a pro mě je PS3 víc platná. Kromě hraní, je to opravdu multimediální centrum, které považuji, za tu cenu, více než dobré. Ale tady se jedná o subjektivní názor, který nikomu nechci předhazovat, jako fakt, ale pouze jako názor.
-
Tady záleží, jaký hry bereš. Exkluzivní hry rozhodně lépe vypadají na PS3, protože vývojáři vědí jak z něj vytřískat hodně, navíc když se koukneš na schopnější tvůrce jako Codemasters, tak se grafika skoro vůbec neliší.
-
xko nikdy nedožene ps3. Ale vzdyt o tom to neni...každej je přese spokojen s tim a nebo s tim...ja mam xko a nemuzu ho vynachvalit..chco dodat, že kdyby ps3 nemel blura, tak nema nic...grafika je lepsi u xka...a to vam rekne kazdej..nemuze to rikat ten kdo ma ps3 a nebo xko, ale ten kdo se o to zajima.... XBO 360 FOREVER
-
Kdyz uz bych porizoval konzoli, tak X360. Vetsi rozmanitost her a podpora vyvojaru... Jen kvuli BR prehravaci bych si teda PS3 rozhodne nekupoval. Nicmene s PC sem navysost spokojeny, takze at si predhani kdo chce koho chce.
btw stejne je Sony porad celkove ve ztrate narozdil od MS, takze pojem ze je predezenou je raltivni *1* -
PS3 XBOX 360 určite nedobehne ako vyšiel kinect tak xbox ľudia kupujú čo doteraz hry vôbec nehrávali hovorím z vlastnej skúsenosti dnes oficiálne vyšiel ale už 2 dni sa predával v Nay elektrodom a má ho už 15 známych
-
souhlas,GT5 byl jeden z duvodu koupe
-
v tuhle dobu uz je lepsi ps3,neni tak drahy,hrani her online je zadarmo!,bluray prehravac a neni tak strasne hlucny.mam obe konzole a je to pravda,o tom zadna.nejlepsi je kombinace pc+ps3+x360 a mate po problemech *3*
-
nemyslim si ze PS3 dobehne x-box , kedze este nevysiel unas kinekt , ktory bude extremne uspesny a zdvihne predaje konzol aj hier. ved uvidite.
-
Myslim, ze Sony hodne pomohl move a GT5, pokud tedy vyjde, microsoft ma v zaloze Kinect, tak uvidime... Me jakozto majitele PS3 to na jednu stranu tesi, na druhou je mi to vlastne fuk, hlavne, ze jsem spokojenej :-)