Přejít na výpis diskuzí
PS3 dohání X360, příští rok by ho "mohla" překonat
10.11.2010 | Aleš Smutný
35 příspěvků
-
v tuhle dobu uz je lepsi ps3,neni tak drahy,hrani her online je zadarmo!,bluray prehravac a neni tak strasne hlucny.mam obe konzole a je to pravda,o tom zadna.nejlepsi je kombinace pc+ps3+x360 a mate po problemech *3*
-
-
Jo tak to je moc pekna kombinace *2*
-
-
Kombinace to je dobrá...ale stejnak bych xbox za PS3 nevyměnil...
-
-
-
Jediný rozdíl mezi oběma konzolemi kromě technických "drobností" jsou "X-box 360/PS3 only" tituly. A tady jednoznačně vede Sony a moc dobře ví, že právě srkze hry vede cesta k větší prodejdnosti. Nepochybuju o tom, že zrychlující tempo prodejů jejich konzole v poslední době má na svědomí blížící se Gran Turismo 5. Microsoft ztrácí, protože se stará "jen" o Fable a Gears of War, což nestačí. Sony má v záloze Killzone 3, Little Big Planet 2 a někde vzadu se skrývá určitě Uncharted 3, možná God of War 4 nebo další "PS3 only" Metal Gear. X-box se rozjel rychle, protože byl všeobecně nejpřístupnější a levnější. Sony mělo pomalejší tempo, ale podle mě vydrží déle právě kvůli lepší podpoře vývojářů. Grafika PS3 není možná nejlepší, ale potenciál devíti (nebo osmi?) jádrového procesoru zůstává určitě nevyčerpán. Toho je si vědom možná i Microsoft a proto uvažuje o nástupu nové generace X-boxu, možná trochu ukvapeně...
-
-
PS3 vydrží, protože musí. Sony má takovou ztrátu, že musí s PS3 vydržet ještě hodně dlouho. Ten procesor je jednojádrový se 6 pomocnými jádry, které můžou něco speciálního dělat, ale musí se na to hodit hra. Xbox má tříjádro a určitě neuvažuje o brzkém uvedení nové konzole, protože zatím vydělává dobře. PS3 má jednoznačně lepší hry, ale proč by si i MS nemohl koupit kvalitní studia? Sony nemá peníze a MS ano...
-
-
Samozřejmě že by MS mohl koupit kvalitní studia, ale nedělá to. Spíš než o koupi studií se objevují informace o možném uvedení nového X-boxu v roce 2013. Možná je to fáma, možná ne, každopádně mi to nepřijde jako dobrý nápad. Playstation 3 byl oproti dvojce skutečným next-gen a jeho uvedení bylo nevyhnutelné. Může to samé napodobit X-box za tři roky? To je otázka.
-
-
2013 je docela reálný rok pro obě konzole. Pro Sony by sice PS3 byla stále prodělečná, ale asi už jim došlo, že se to nikdy nevrátí. Xbox nic napodobovat nepotřebuje, stačí mu mít podobně obrovský úspěch jako s Xbox360.
-
-
-
-
PS3 XBOX 360 určite nedobehne ako vyšiel kinect tak xbox ľudia kupujú čo doteraz hry vôbec nehrávali hovorím z vlastnej skúsenosti dnes oficiálne vyšiel ale už 2 dni sa predával v Nay elektrodom a má ho už 15 známych
-
Kdyz uz bych porizoval konzoli, tak X360. Vetsi rozmanitost her a podpora vyvojaru... Jen kvuli BR prehravaci bych si teda PS3 rozhodne nekupoval. Nicmene s PC sem navysost spokojeny, takze at si predhani kdo chce koho chce.
btw stejne je Sony porad celkove ve ztrate narozdil od MS, takze pojem ze je predezenou je raltivni *1* -
-
Nazval bych to spíš větší rozmanitostí způsobů jak hru získat a hrát než rozmanitostí her samotnejch...tím je myšleno možné pálení her:-)
-
Svatá slova *1*. Tyhle vánoce jdu do xboxu...
-
-
xko nikdy nedožene ps3. Ale vzdyt o tom to neni...každej je přese spokojen s tim a nebo s tim...ja mam xko a nemuzu ho vynachvalit..chco dodat, že kdyby ps3 nemel blura, tak nema nic...grafika je lepsi u xka...a to vam rekne kazdej..nemuze to rikat ten kdo ma ps3 a nebo xko, ale ten kdo se o to zajima.... XBO 360 FOREVER
-
-
S první částí souhlasím. S tou druhou ne. PS3 má opravdu Blue-ray mechaniku, ale i kdyby ji neměl, tak alespoň pro mě má mnohem větší využití než Xbox. Wi-Fi zde naleznete od samého počátku. Registrace a možnost on-line hraní je zdarma. Dále bych zmínil, že PS3 má alespoň pro mě přijatelnější menu, kde se dá opravdu dělat cokoliv. Dále PS3 méně při hraní řve, což je pro mě taky další docela podstatný bod. Xbox má opravdu kvalitnější grafiku, to je pravda. Ve většině her jí má ostřejší, jenže ono jestli to není také tím, že vývojáři udělají hru na Xko a potom jí už jen přenesou na PSko. Nechci tvrdit, co je lepší, vyzkoušel jsem oboje a pro mě je PS3 víc platná. Kromě hraní, je to opravdu multimediální centrum, které považuji, za tu cenu, více než dobré. Ale tady se jedná o subjektivní názor, který nikomu nechci předhazovat, jako fakt, ale pouze jako názor.
-
-
Jak jsi sám psal, tak slim wifi už má a tiší by měl být taky. A multimedia jsou už jen kvůli menu lepšá na PS3. Ale když bude mít někdo Kinect tak se to díky ovládání hlasem a pohybem může změnit...
-
-
Tady záleží, jaký hry bereš. Exkluzivní hry rozhodně lépe vypadají na PS3, protože vývojáři vědí jak z něj vytřískat hodně, navíc když se koukneš na schopnější tvůrce jako Codemasters, tak se grafika skoro vůbec neliší.
-