Přejít na výpis diskuzí
PS3 verze Diabla III se objevila v německém obchodě
4.6.2012 | Adam Homola
51 příspěvků
-
Diablo 3 na Inferno na gamepadu.
LOOOOOOOOOOOOOL.
Good luck. -
-
To ze nejses schopnej hrat nic bez mysi a klavesnice neznamena, ze jsou takhle neschopni vsichni ...
-
-
V tomhle s panem Hmmmm musim souhlasit. Leda ze by tam meli nejaky vychytany autoaim, ale i tak. Videl jsem hravat lidi na gamepadu hodne dobre, ale inferno je masakr, hlavne za ranged classy litas s mysi z jednoho konce obrazovky na druhej a zpet treba co vterinu a kdyz failnes tak smrt.
Takze
a) nejaky autoaim
b) nizsi obtiznost -
-
"nejaky autoaim"
"nizsi obtiznost"
Jak typické...
-
-
To není o neschopnosti, ale o tom, že to nepotřebuju, protože hraju na PC a myš mi plně vyhovuje. Každopádně to good luck pořád platí. *15*
-
-
-
omg, at napred spravi PC verzi, nez zacnou delat PS3
-
-
Myslíš kompletně udělat celé nové Diablo 3? *15*
-
-
uplne by stacilo, kdyby za ty miliardy co trhli za rekordni prodeje koupili nove servery aby se slo normalne pripojit, nevykopavalo to hrace ze hry a nelagovalo to i v singlu este mesic po vydani, treba prave jako dik fanouskum co jejich hru kupovali jak divi.. :)
-
-
Ale zbytečný. Fanoušci přece chápou a odpustí. *3*
-
jeste by teda mohli umistit EU servery jinam nez do Francie (je ne do Italie!) ;)
-
Lagy se casem vyresi, ale to nestaci. Endgame trpi vetsima problemama, viz snad splni co slibili na patch 1.0.3
-
-
Na to uz je pozde, aspon at pofixujou vsechno co naslibovali.
-
-
-
No po tom co jsem viděl souboje s bossy v Diablo 3 je mi jasné že Diablo 3 je pro konzole už ve svém základu krásně připravené. :)
-
-
4 Aktivni Skilly akorát pro 4 tlačíka, 1 primary 1 secondary L1 R2...
Skill tree zjednodušen....
Kdo je překvapen? -
-
To by bylo Diablo 2 pro konzole ještě lepší, tam by stačily jen ty dva skilly.
-
-
Srovnáváš rok 2000 s 2012, jsi trochu mimo.
-
-
-.-
-
Budu se tvářit, že jakože mám tušení, co tím chceš říct, abys neměl potřebu tak podivně příště reagovat. *4*
-
-
Jenže tam byly ještě skilly pod F tlačítkama, který člověk taky používal (aury, pokřiky atd.)... Jenže tlačítka pro ně by zabral opasek.
-
-
To by se asi jen přepínalo podobně jako je to v Dragon Age si myslím.
-
To druhý "jenže" mělo bát "ale" *7*
-
-
-
-
-
A nejenom tam.
Taky:
http://www.play-asia.com/Diablo_III/paOS-13-71-bp-49-en-70-49o3.html
https://www.coolshop.dk/catalog/product/66994-diablo_iii_3_ps3 -
-
Díky, všiml jsem si tvého postu v diskuzi u Arcade, doplněno.
-
-
Jj. Sám jsem to chytl na jednom zahraničním diskuzním serveru.
Osobně myslím, že to celkem mění jak můžeme vnímat zprávu. Být to jeden německej shop, tak mávnu rukou, jak píše dendyman výše. Ale jelikož je toho víc a po světě, tak bych tomu i věřil... navíc je E3 před Sony konferencí, což je příhodná doba pro takové oznámení. -
-
Souhlas. Teď to už vypadá pravděpodobněji.
-
-
-
-
Tak D3 byla dost konzolova tak se nedivim
-
-
*9* No přesně tak mi to přišlo - konzoloidní hovadina
-
-
Ja osobne sa moc tešim a dúfam že to nepotrvá dlho a bude to tu.
-
smarja, nekdo omylem zadal ze je to na ps3 a ne na PC a hned je z toho mega haló *16*
-
-
Už v průběhu neveřejné bety Blizz upravoval a zjednodušoval ovládání a UI do podoby, která by konzolím sedla naprosto bez problémům... Taky je tu ta poměrně nenáročná grafika (jako u všech Blizz her) a náznaky od samotného Blizzu (respektive nepopírání portu na konzole). Spekulace to jsou tedy více než oprávněné.
-
Blizzard před vydání říkal, že to bude i na konzole.
-
Tři různé obchody v různých zemích? To je mi náhoda...
-
-
Ovládaní Gamepadem bude docela oříšek.
-
-
Věř tomu, že ne. Diablovky se na gamepadu hrají velmi dobře.
-
-
Btw, good luck s targetováním na inferno, kde bez přesného použití skillů a kittování nelze hrát a každých 0.001 sekundy znemená rozdíl mezi životem a smrtí.
-
Já tomuhle nevěřím, protože sem osobně hrál Sacred 2 a Diablo na konzoli a byla to slabota ve srovnání s myší. Navíc v Diablu 3 je spousta skillů, které vyžadují specifické targetování v prostoru a na nepřítele a tohle na gamepadu NIKDY nepůjde ovládat LÍP, než na myši. Ledaže by změnili skilly a udělaly z toho jinou hru, což nehrozí. Blizzard sám prohlásil, že pokud nepůjde udělat hra tak, aby byla na konzoli stejně tak dobrá jako na PC, tak jí vůbec dělat nebudou.
Takže tě opravím. Místo diablovky tam máš mít GodofWarovky, což je trochu jiný žánr.
-
-
Diablo 1 šlo hrát na gamepadu (PS1) celkem v pohodě. A Diablo 3 je sakra hodně jednodušší co se ovládání týká, takže v tomhle problém nebude.
-
-
To je pravda matně si vzpomínám na moje PS1 z brachem jsme pařily ve dvou byla to bomba.(beru zpět snad to gamepadem tak špatný nebude)
-
-
Kdyby to hrál, tak bys to neřel
-
-
Jen Betu.
-
-
-
ja napriklad nechapem preco sa v Deus Ex nedaju jest nudlicky ked v blade runnerovi sa nimi Ford v jenom kuse napchaval.
-
-
mfw http://i.imgur.com/JDDJ2.gif
-
Ehm?
-
-
však nech to len vydajú aj na konzole, snáď potom nebudú stále Error 37 atď atď atď a bude sa Diablo 3 dať aj normálne hrať. Ale skôr toho bude ešte x-krát viac...