Přejít na výpis diskuzí
PS4 bude mít podporu Enlighten, koukněte na tech demo
19.3.2013 | Aleš Smutný
116 příspěvků
-
Hezké ale tohle mělo PC v roce 2010/11.
-
-
2007/08
-
Nechci tu na fóru vyvolávaat nějak bouře, ale tak i když říkáš že to mělo přijít v roce 2010/11, tak zase na druhou stranu, prodloužila se životnost současných konzolí (nestydím se za to že mám svojí PS3 pořád rád) a nyní ke konci ze sebe současná generace fakt ždíme působivé maximum a navíc ten posun tu určitě je, biť dva roky skluz není nic hrozného, tedy pokud Vás mezitím nesejme autobus...
-
Až bude mít PC HALO nebo Uncharted tak mě řekni
-
-
HALO ... HALO 1 na pc je.. ;) a je to pekna prujem.. na PC je mnoho lepsich fps.. btw jo a da se hrat myskou na pc mnam mnam
-
Argumentovat zrovna těmahle hrama není dobré. Zmínil bych serii talas of, Xenosagu, Ni no kuni, xenoblade, Eternal Sonata, folklore, Atd. To jsou hry co si na PC nezahraješ, možná až na Xenosagu která jde hrát přes emulator na PC.
-
-
naprosto nepotrebnej konzoloidni odpad
-
-
No zrovna tyto hry odpad nejsou.
-
-
PS 3 emulator už dokáže bez problémů spustit hezkou řádku her(Uncharted I,II,GOW...) a počítám že do 1,5 roku půjdou skoro všechny. *3*
-
-
Viděl jsem pár těch rádoby emulátorů a musel jsem se smát. Užíte si na PC malé okénko s hrou já budu radši u své LED
-
-
Koupil jsem si xbox a halo 4 je dobrá hra.
Jinak pleskoslave je vidět že už ti hrabe, u halo jsem nic nepsal -
No pamatuji si recenzi Halo 4, jak jsi řval, že taková srračka dostala 8 a teď ji vyzdvihuješ? Vzpamatuj se trolí pako;)
-
tvojej LED?...ale ved ty LED nemas...tu maju tvoji rodicia...ty len ako parazit ju vyuzivas...tak nas prosim neklam :)
-
-
-
-
A tímhle argumentem chceš něco dokázat?
-
-
že i když máte na PC directx 50 stejně nemáte co hrát
-
-
Asi si propojím své pc okénko s led.Představ si ono to taky jde.
-
-
Pořád si ale nezahraješ HALO 4 nebo God of War 3
-
-
-
Argumenty tipu, že PC je lepší něž konzole jen kvůli grafice je hloupost, protože každá plaforma nabízí něco co ta druhá zase nemá.
-
Mám PC, PS 1,2,3, Xbox 360, Wii, WiiU, PS vita, PSP. A co ty chces dokazat, tím příspěvkem o tom že to mělo PC v roce 2010/11. Ja jsem hrál hry které měly jenom pár pixelu a kralovsky se bavil, takže mě nezajímá co ma nebo nemá konzole a nebo pc za technologie pro lepší grafiku, pro mě jsou zasadní hry a jejich obsah v podobě příběhu a hratelnosti. konzole dnešní generace mají dostatečně dobrou grafiku a rozhodně neurazí.
-
-
To až tak?
-
A počítač NASA náhou nemáš *1* ....Tady ale nejde o grafiku tady jde o to že potom všem povyku kolem PS4 jsem čekal něco lepšího.
-
-
Sledovat vsechny diskuze na ceskych webech fakt nemam. Chodim sem na games, takze hodnotim situaci zde.
Rady mi davat nemusis (rady typu mlat hlavou do stolu uz vubec ne) uz jsem dospelej a dokazu se o sebe postarat sam... -
Rada: Mrkni se na diskuse na jiných fórech. Přečti si je. Vraťse se sem. Přečti si svůj přízpěk. A začni mláti hlavou do stolu nad tím co jsi napsal.
A tohle myslím smrtelně vážně ,protože takový bordel co dělají PS fanatici na těch fórech my připomíná vydání Xbox360 (jeden přízpěvěk si stále pamatuju: " Pc nikdy nedokáže výkonem ani grafikou překonat Xbox. Rádím vám dobře prodejte ty krámy protože PC nemá žádnou budoucnost.") -
Povyk okolo konzoli delaji jen pc hraci. Konzolistum je to jedno, ty zajimaji hry a ne kolik ma co polygonu, cim je to nasviceny a kdesicosi ... Sony vyda tiskovou zpravu o tom, co bude ps4 podporovat a hned se do toho zacnou kerovat pcckari, ktery konzole vubec nezajimaj, ale musi vsechno komentovat, protoze jsou asi nejchytrejsi na svete ...
-
PC mám standart AMD phenom II x4 955, 4Gb ram, HD 6870. žadnej zazrak, ale co chci si bez problemu zahraju.
-
-
-
-
-
Oni jsou na konzolich radi uz jen za to, ze stahli zpozdeni jen na 2+ roky
-
A bude mit dalsich 5 let po dobu zivotnosti nove generace konzoli:)
-
-
Nechci ti kazit radost, ale vydanim PS4 se technologicky pokrok nezastavuje.
Jake technologie přijdou behem nasledujicich peti let nemužeš vědět.
Jedine co bude behem nasledujicich 5 let stejne bude zaostaly PS4. -
-
a tvoje zaostale pc,kdyz za 5 budes treba na pracaku.
-
Já s jen myslím, že graficky budou po dobu nove generace konzoli vsechny tituly a to i na pc stejne:) Jestli dostane pc nejakou vychytavku, ktere si stejne pri behu hry nevsimnes, tomu nejaky velky rozdil nerikam:) Vsechny hry budou primarne vyvyjeny na ps4/xbox , na pc se exkluzivity vyvojarum delat nevyplati... i v cryteku to uz asi pochopili, tot muj nazor:)
-
-
vyplati nevyplati staci se podivat na GTA 4 na konzolich to vypada tragicky na PC si diky vyssimu vykonu muzete nastavit vetsi dohlednost hustotu provozu mesto ma pozarni schodiste telegrafni draty a mnoho dalsich vychytavek o ketrych si konzele muzou nechat zdat nehlede na opravdove HD rozliseni a poradne FPS a to je jen hloupy konzolovy port, kdyz hra bude komplet vyvyjene poro platformu X86 nebude mnehem lepsimu zazitk stejne hry na PC stat nic v ceste!
-
-
Cece, odehral jsem gta4 na ps3 a nic z toho co pises mi tam nechybelo. Absence tech veci na hratelnost zadnej vliv nemela, a ze to vypada graficky hur nez na pc - to zase nekdo objevil Ameriku, to pisete do vsech diskuzi i kdyz je to kazdymu jasny.
-
-
A co myslíš že by se stalo, kdyby opravdu žádný pokrok nenastal?
Proč přišla nová generace konzolí?
Protože technologický pokrok hardware se viditelně posunul za hranici schopností PS3/XboX.
Kdyby hry na PC dnes vypadaly stejně hnusně jako na PS3, nebo lépe, kdyby současná technologie nebyla schopna překonat 7 let starý hardware, jaký by byl důvod a vůbec jakým způsobem by asi byly schopni vytvořit PS4?
-
-
-
-
-
Hry se vyvíjí pro hráče a né hardware fetišisty(to neni urážka). Pokud vám záleží na hrách, musíte pochopit, že určité skoky generací konzolí, místo lineárního vývoje pc, umožňují vývojářům dostat svoje představy k co nejvíce lidem, kteří pro ně generují zisk, který opět mohou použít k vývoji. Kdyby hry byli jen pro elitu, nebyl by nikdo, kdo by je vytvářel. Kdyby ps4 byla top technologie, nikdo by na ní neměl, a nikdo by na ní tak netvořil hry a zemřela by.
-
-
Škoda, že se hráči nechovají jako elita tzn. velice náročný konzument co požaduje špičkový materiál. To by potom ten materiál nebyl tak drahý a výdělek by společnosti museli získat někde jinde (otázkou je kde když by plně uspokojili potřebu). Ale tendle problém je hmatatelný skoro ve všech lidských odvětví. "Masa" prostě není moc náročná a to je přesně to co chtějí.
-
-
Tohle je hrozně těžký, lehce se na to vytváření názory a stanoviska, ale většinou jsou vzdáleny pravdě, neboť počet vstupních dat je enormní a nikdy nevytváříme závěr ze všech dostupných zdrojů, prostě to nejde. Hypotetické situace bohužel neodrážejí právě onu celou realitu, ale jen její užší segment. Masa neni náročná třeba proto, že lidé mají i jiné zájmy než je dívat se pod pokličku výrobců hardwaru a chtějí prostě hrát hry na tom co jim někdo naservíruje, a na tomhle levelu jsou zase třeba lidi co jsou labužníky a lidi co jsou konzumenty, konzumentů bude vždycky víc. Kdyby hry byli jen pro elitu, tak by elita je tvořící chcípla hlady. Což by se nestalo kdyby jídlo bylo levnější, a aby jídlo bylo levnější muselo by se... atd. Muselo by se změnit vše na tomto světě, aby bylo možné být labužníky a zároveň nechcípat hlady.
-
-
Souhlasím.
-
-
-
-
na takyvyhle videa se*e pes... nic nerikajici jako všechny videa typu "Takhle to bude vypadat"
-
-
A mimoto netušim co na tom vypadá tak super že by mě to mělo přinutit koupit si nějakej plejstejšn když mam PC kde tohle je už pár let...
-
-
Pekne, podobne mozna lip na me pusobily ruzna mista v Tomb Raider. Jinak od tech dema sem cekal vic.
-
Vzdyt je to uplne jedno, zadne tyhle obrazky nevypovidaji nic o tom, jake budou hry. Kdyz je hra dobra, tak si ji s nadsenim zahraju treba na PSP, ktere ma 32MB ram a 333 MHz CPU. Ale spousta zdejsich radoby hracu jsou jen pozeri, kteri resi pocet pixelu a dobrou hru nepoznaji, ani kdyby o ni zakopli. Jedine co dokazi srovnavat jsou technicke parametry.
-
-
to je jedina obrana.jak vydelat na bazarovych hrach.zvolit pc archytekturu.vyvojari vic vydelaj na hre.min nakladu za stejnych cca 1500kc
-
presne tak. vykon by sa mal navysovat iba ak k tomu je "hratelny" a nie marketingovy dovod.
-
-
Smrt si rika Enlighten
-
To chcete ušetřit čas a hádat se ještě než konzole vyjde? Doufal jsem že aspoň chvíli bude klid ale to toho chci asi moc.
-
Nechapem preco sa stale hadate co je lepsie a bijete sa tu PC vs Konzole. Zalezi predsa na hrach, PC aj so starsim hardware (E6600, Radeon 5770, 4GB RAM) utiahne aj nove tituly aj ked nie uplne na max detaili. Mal som PC poslednych 10 rokov a nikdy som nemal konzolu, teraz nedavno som kupil PS3 a som spokojny. Tie vsetky argumenty ze na PC sa pirati a ja neviem co je tu Steam, kto chce ten si hru kupy kto nechce to je jeho vec a svedomie.
Na PC je tu moderska momunita ktora tvori pre hracov aby si ziskala obdiv a uznanie.
To je nieco co na konzole chyba. Nie je pravda ze konzolu si kupi len ten kto nechce nic riesit z PC. Velmi rad sa hrabem v PC a pozeram kazdu chvilu ktora novinka vysla a mam konzolu. To nic neznamena prestante skatulkovat ludi.
Konzolu si clovek kupi hlavne pre hry pre to ake exkluzivity tam vychadzaju, a ano aj hra na konzole moze byt nadherna. napr. Naughty Dog ako oni dokazu optimalizovat a tvorit je jednoducho nesutocne.
Obe platformy maju nieco do seba, prestante sa uz konecne hadat ide len a len o hry o nic ine. -
Podle ukázek Sony zřejmě nedošlo co by mělo znamenat slovo "Nextgen"
-
Hezký. Sice třeba v Uncharted sérii podobný scenérie taky byly, a vypadaly podobně, ale oni k tomu využívaly různý takový finty a oblbováky. Teď to bude real :)
-
-
A když přidaj další finty a oblbováky k tomuhle, nakonec by mohl výsledek na PS4 vypadat slušně...:)
-