Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SA-reg
    Já osobně dofám, že BF3 bude co nejlepší. Prostě vyšperkuje prvky co nejvíce, udělá wow efekt, děcka se pos**ou z grafiky a jelikož už BF3 bude nejdál, co to půjde, tak by jsme si mohli odpustit další na první pohled stejný střílečky z dnešní doby.

Nechápejte mě špatně, ale já v BF3 nevidím zázrak, ale jen pořádně naleštěnou obyčejnou věc.
    • Ano poslední dobou je stříleček z blízké budoucnosti(s fiktivním konfliktem) mnoho.Ale zase když si vezmeš pár let zpět,tak všechny firmy dělaly hry z 2.Světové války.Hold teď je "cool" moderní bojiště.Mě to nevadí raději budu hrát hry z 2.sv,Iráku,blízke budoucnosti než nějaké hry s Laserovými puškami,roboty.Jsem asi staromódní ale jediná hra kde mi nevadí laser,robot je Star Wars :-).A co se lidem zase nezdá na grafice?Jako když vyjde hra a má hnusnou grafiku,tak každej brečí,že je hnusná grafika :D teď to vypadá,že se zase posune kousek dál.Doufám,že to udělají precizně.A to nemyslím jen grafiku,ale i hraní samotné.Já se těším na BF3 a myslím,že mě to zase na nějakých 100hodin minimálně bavit bude :-).
    • H4wk
      A komu to cpes ?
      • SA-reg
        Je zakázaný říct svůj názor?
        Nikde ti ho necpu.
        Máš nějký problémy s tím, když někdo napíše co se ti nelíbí? Máš nějaký problémy, když se někdo nebojí vystoupit a napsat sůj názor? Chtěl bys aby všichni byli jen tupé ovce a skandovali "HOKEJ FOTBAL COD BF AC ROZBIJEM VŠEM DRŽKY".

Jsi omezenej protože nedokážeš pochopit a přijmou jak to vidí ostatní.. (Což je nepodloženej odhad, ale ty jsi začal se špatnýma diskuzníma prvkama, takže 1:1.)
  • Mne to pripada jako CoD s vylepsenejsi grafikou... Vsechno stejne, par prvku navic... nuda pro starsi :D
    • Tak az v COD pojedes v tanku a budes bourat baraky tak napis *1* *1*
      • Az v BF3 budes moct s tankem bourat baraky tak napis :D :D

(trapaku)
        • Tak uz ti pisu, pac uz to ide i ve starem BC2 :-) A nadavat ti nebudu, pac deti neurazim *1*
          • Ukaz kde, nake video nebo obrazek kde nicis budovu s tankem, nakou nenaskriptovanou skevenci a pak zase zavolej svuj kindergang a navalte mi minuska.
        • bourat baraky s tankem uz slo BF 2 ukrajince trapny!!nepis a di na COD!!
          • jo? na jaké mapě šlo v BF2 tankem něco zbourat? tam se člověk zasekával i o blbej keř. *1*
          • skorej v BC 2
  • Menorri
    No tak na tenhle článek sem se těšil xDDD......BF je sice teamová hra....což je hlavní prvek téhle hry...ale problém je že BF BC2 a BF3 nejsou Battlefieldy v pravém slova smyslu....spíš bych to pojmenoval CoD Bad Company 2 a CoD MW3 který se mimochodem už vytváří tak nechápu tuto snahu o BF3......ohledně psích známek o kterých článek je, tak opravdu nechápu čím bych se měl vychloubat když celé toto "kuchání" je jenom a trapné animaci (jako v BC2), přičemž kdo se díval na Alfu tak ví, že se tam o bugy jenom zakopává.....takže to není ani o vychloubání koho kdy sem zakuchnul ale ani o skillu jak to bylo např. v 2142 nebo 2jce.....jednoduše řečeno od BC2 se Battlefield jenom potápí a vylézá na povrch obyčejný konkurenční boj s CoD, který nikdy neměl vypuknout jelikož do 2142 to byly dvě úplně odlišné hry!
    • Podle me je chyba ze vse co dosud hrac z MP videl pochazi z mapy Metro. Az predstavi mod Conquest na velke mape s veskerou technikou tak se nalada pravovernych fandu BF jiste zlepsi ale seminko pochybnosti mezitim zasazene zustane. Prijde mi ze davaji prednost ziskani novych zakazniku pred udrzenim si tech stavajicich. *5*
    • SA-reg
      Šlapeš po tenkým ledě. BF3 má hype jak prase a někteří tady neunesou ani jedno slovo proti němu.

(Ale já s tebou souhlasím, kolego.)

-3 během minuty... potvrzujete moje slova, díky.
      • Ty minuska davaj decka co si mysli ze grafika je vsechno
        • To by mě zajímalo, kolik Ti je? Mě 31, a na BF3 se moc těším. Ale rozhodně mi nevadí jiné názory lidí. Chápu, že kdo je zastáncem BF2, nebude úplně nadšený z BF3.
    • Tak černě bych to zase neviděl. Ale je pravda že se BF podobá CoD čím dál víc a dobře to určitě není.
  • Jako na BF se strašně těším, sleduju každou novinku o téhle hře, ale co se týče těch psích známek, tak jsem ve videu nic nového, převratného neviděl...
  • bo kdo hraje BF BC2 dobre vi , ze nejhezci je skocit do hnizda mezi 4-5 lidi co prave kryjou prostor a tise je zakudlit.

hm..esli to bude enom zezadu tak to je pekne naprd. bo kolikrat vam nozik zachranil zivot , a to ze spoza rohu na vas vyskoci manik , a efektivnejsi nez po nem strilet je riznout ho do xichtu
    • Neboj sa uz boli pisane davnejsie DICE povedalo ze znamky bude sice mozne ziskat len stealth zo zadu ale rychlo mozes zakudlit aj z predu jak napr v BC2 ale znamky zato nebudu.
      • oprava- nie ako v BC2, ale ako v BF2, kde musis noz najskor vytiahnut (co je len dobre, zbohom CoD nozik)
        • tak opravujem sam seba, je to vyriesene tak, ze ked zmacknes F tak len seknes nozom, a ked podrzis F, tak noz vytiahnes
        • oni ziadny starsi tj. "pravy" BF nehrali takze im nevysvetlis ako to ma v BF naozaj vyzerat
  • "Skaut"? Jako vážně? Neměl by to být náhodou "scout" tj. průzkumník? *7*
  • jo dobrej prvek
  • nejlip se nozem dostavaji snipreri.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit