Přejít na výpis diskuzí
PSN stále neběží, Sony zvažuje odměny za dopadení hackerů
9.5.2011 | Petr Poláček
59 příspěvků
-
Ty jsi ho asi nepochopil, je mi te lito....
-
Jo, to je rozumné vyhlásit válku hackerům. ?? valku hmm tak tote lituju jen doufej abyse hackeri nenastvali a udelali ti zezivota peklo. rikas hackery ale ani neznas jejich prava mena a totoznost jak ches valcit kdiz neznas protivnika ???
-
Stan: a k čemu ten OtherOS? Kolik lidí ho fakt používalo? Je pěkný jak se tím každý ohání ale pravda je že jestli ho používalo 5% všech majitelů konzole tak je to ještě moc. Tím že to odebrali žádnou škodu neudělali. Takže neni potřeba ani náhrada.
-
odebrání podpory OtherOS a navíc bez náhrady.
-
Aha takže nemáš nic.
-
ja toho mám spoustu ale vyjmenovávat to nebudu až jsem z toho unavenej
-
A co jako provedla? Jedinou negativní věc co udělala bylo odebrání podpory PS2 her. A to je trochu málo na to aby jsi jim přál krach. Nebo toho máš snad víc?
-
Ale jdi ty nějak to přeháníš. Co je s GTA? Co je s Mafií?
-
Pokud by všechny Ps3ky byli nehecklé, tak by se k soukromím datům nikdo nedostal. S upravenou Ps3 která se dokáže připojit k psn a zjistit pomocí prográmků jak to celé funguje, nebude nic těžkého. Prostě otevřel dveře dalším, a jsme tam kde jsme.. Socky můžou slavit, platící zákazník zapláče.
-
Se podivej jak konzole zprasily Mafii, GTA, atd.
-
taky jsem byl vlastníkem x360 i ps3
konzole od sony není a nebyla žednej zazrak teď ani nikdy jindy
a po všech těch botách co sony provedla si zaslouží krach jako každá jiná nesolventní firma -
Máš asi trochu pokřivený znalosti o firmách typu SONY. 22 milonů je pro ně asi jako když si ty koupíš kolo. Pár miliard už by pro ně byl průšvih, takovouhle částku ani nepocítěj. Prodaj pár televizí, pár předraženejch her apod. a maj miliony zpátky.
-
Co by sony chtěla,když místo toho aby najmula další ajťáky tak akorát najímá právníky...
-
Taky si to myslím.
-
Nechápu tu nenávist k Sony, je to firma stejně jako MS a Nintendo, která ovlivňuje herní průmysl. Pokud by Sony zkrachovalo budete nadávat na zbylé konzole. Pokud si PC hráči myslí že jim budou najednou vycházet hry neposkvrněné konzolemi tak se mýlí... Nechci se Sony zastávat ale některé hry na PS3 jsou kvalitní a bylo by škoda kdyby jsme o další přišli. Mám rád hry a vlastním PS3, Xbox i PC takže hraju na čem se dá a proto asi nechápu tu zaslepenou nenávist k ostatním... Tady to vypadá jako když sem chodí fandové určitých firem a né her...
-
Jo, to je rozumné vyhlásit válku hackerům.
Jen do nich, pokud chcete aby to jelo zase tak týden než vám to znovu hacknou.
Když je někdo lepší, je přece blbost se s ním snažit spolupracovat na odladění chyb.
Žaloba to určitě vyřeší.
Jen houšť. -
me to *1*
-
jedna věc je , že když nejede PSN tak jsem se konečně dostal i k songlu ve hrách a dodělavám trofeje...je to ale jako mít žihadlo auto, které ti stojí před barákem protože nejede motor..mužeš si v něm posedět,zamachrovat před roštěnkama až kolem něho pujdou ale neprojedeš se...nejít PSN tak leti PS3 do skříně...stejně muj názor je, že to flinkají..najmou externí firmy a nejsou schopni je korigovat ..... snad dostali nějakou lhůtu na provoření a opravu...nebo sou najivní ?? to mě dokáže n4sr...
-
"Kdyby neprolomil ochranu" tohle je jediná část, která ještě dává smysl
-
njn ale stejne muze bejt rejpalovi punta za co lidi utracej svoje prachy