Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosim nevite nekdo procpak nebude Far Cry na Steamu? *9*
  • Videl som tam luk! A dokonca bez priplatku. :D
  • Titties at 2:29! *1*
  • Jako pri každej "pecke roka" si počkám na ohlasy hráčov...
  • MrSanta
    To pořád neřeší náklady spojené s pořízením nového systému *3*. Jenom o penězích to ale není. CursedSlayer se ptal co mě nutí zůstat na XPéčkách. Já si spíš kladu otázku co mě nutí koupit sedmičky. Jediné dva důvody jsou zatím Dishonored a XCOM: Enemy Unknown. A to mi jako dostatečný důvod nepřijde. Toť vše *1*
  • Mužeš mít dva operační systémy najednou - XPéčka na starý hry a Win7 na nový hry a na celkově lepší a modernější systém
  • na muj vkus se v traileru malo venovali nadrum.
  • the_pps
    Nepřipomína vám to taky Avatara? *8*
  • MrSanta
    Částečně pár starých her, které si chci zahrát a s novějšími systémy si nerozumí a částečně neochota investovat dukátky do nového softíku, když těch her zas tak moc není (vlastně zatím jenom Dishonored a XCOM: Enemy Unknown, uvidíme co právě Far Cry 3).
    Taky mám v plánu velký upgrade kompu a tam bych vzal ty sedmi k tomu. Původně jsem to chtěl udělat tuto zimu, ale možná to odložím až na Cyberpunk RPG. Uvidíme jak bude vypadat budoucnost.
    Když to vezmu kolem a kolem, tak mě vlastně nic k nákupu nového systému nenutí. PC mi zatím funguje naprosto bez problémů a her běhajících na XP mám mraky. Dost z nich jsem buď nehrál, nebo nedohrál, nebo dohrál dávno a chtěl bych si je dát znova, takže nouzí trpět nebudu dost dlouhou dobu *4*
  • Myslím si, že to nebude kdovíjaká bomba, ale určitě na odreagování a aspoň jedno dohrání to bude. Ta hra vlastně může jen mile překvapit. Neočekávám od toho hru roku, ale slušnou akci, kde se budu bavit.
  • By mě zajímalo, co tě nutí zůstat u XP. Legálnost OS nebo něco spešl? Nepředpokládám totiž, že by si hrál hry a měl takový šrot, aby to W7 neutáhlo s prstem v nosu.
  • jj neco jako film jenicek a marenka lovci carodejnic
  • MrSanta
    Provokatére *15*
  • Tak toho se s ps3 neobavam :-).
  • oktavius66
    Ta hra mě láká čím dál tím více. Doufám že to bude stát za to...( podle traileru to vypadá opravdu dobře, ale každý ví, že se do traileru dává to nejlepší ) *3*
  • RakeW
    Bratr a sestra na tropickém ostrově... Hádám Modrá laguna pro 21. století?
  • Tak na tyhle hre se mi snad libi jen to pole *1* Jinak zhola nic.
  • Jsem zvědavý, ale čekám minimálně na první recenze a ohlasy hráčů.
  • MrSanta
    Já si nemůžu pomoct, ale Far Cry 3 na mě zatím působí velmi dobře. Podle zákonu schválnosti to bude skvělá hra, které nebude podporovat XPéčka a já tak dočasně utřu nos.
    A co na to Fox News? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit