Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    No, Nemam rad fotbal, ani hokej ani zadny sport, nemam poneti ani o soupiskach ale dlouho jsem nehral tak asi to zkusim, abych videl ty "zlomove" novinky.
  • Zatím co jem viděl ukázky, tak neopravili ofsajdy odpískané na hráče, který se k balonu nedostal, protože už ho měl soupeř. A tady hned v prvním videu to, že jdeš do breaku a máš šanci z toho vytěžit i gol, ale rozhodčí pískne poločas.
  • Jarri
    nechyta sa na PESko. PESko je futbalovejsie. toto je pastelova kravina. FIFA ma sklamala posledne 2-3 roky. uplne. stale ti hraci maju vykrutee krky,jak vo fifa 2003.nic.absolutne nic tam nevinovaili,v hratelnosti. i ked stadion v next-gen vyzera super. ale to takisto aj v PES14
  • IGNITE------>PC----->add--->!
  • Těžko hodnotit... Nicméně nevidím citelný posun oproti 13. A věci, které mi vadily, přetrvávají...
    Po dvou letech s FIFOU se chystám vrátit k PES. V tomto případě mě videa velmi přesvědčily. Jestli mě nezklame demo, bude rozhodnuto...
  • Zrovna to o čem mulvíš by se mělo vylepšit v letošním díle. Realističtější míč, střely z dálky atd...
  • Je docela prijemny videt predvadecku kde to hraci umi hrat davaj si prihravky na jeden dotek nebo pasy za obranu a tupe nenabihaj do soupere. Jinak FIFA furt nevim. Od 97 do cca 02 sem byl Fifar pak me hrozne chytnul PES a poslední dva roky sem hral zase jen FIFU u kamose na konzoli ale furt mam pocit ze fyzika mice strelba z dalky tecovani strel apod. mel PES mnohem realistictejsi a proto padaly rozlicnejsi goly. Tady když vystrelim přes hrace tak to de snad vždycky do nej v PES mu to mohlo projit mezi nohama nebo to tecnul do protipohybu..zkratka byl zážitek strilet z dalky a divat se na replay jak mic vlastne letel. Tady to bud někdo vytecuje mimo nebo je to cistej gol.
  • Na jednu stranu mi připadá, že většina nenávisti směřující k FIFĚ v posledních letech pramení jen z nedostatečné mentální kapacity některých jedinců k vypnutí asistence ve hře, na stranu druhou mě EA letos neskutečně nakrkli opětovným upozaděním PC verze oproti nastupujícím konzolím. Ještě štěstí, že jedna nejmenovaná konkurence letos očividně vstává z hrobu, protože zatím vypadá fantasticky, takže EA dávám minimálně letos sbohem.
  • To zase byl někdo zřejmě dobře nametenej :D
  • absolutně*
  • Jsem jediný, kdo z toho souvětí nepochopil aboslutně nic? *1*
  • AČ jsem ti slečně nerozuměl ani slovo, tak to byla příjemná změna moderátora:)...Ten černoch byl irituicí:)....Nicméně ze hry toho moc poznat nešlo...řek bych, že demo prozradí víc.
  • aa zatím 4 autoaimeri.
  • Se jim div, oni ještě musí prodat 14ku na PC,PS3 a X360. Kdo by jim to kupoval, kdyby lidi viděli jak bude vypadat ta opravdu nová Fifa 14.
  • y+rb taky nezrušili, golman opět čumí jak se balon kutálí pomalu pul metru vedle tyče. Vypadá to jako třinátka, ale nečekal sem nic jiného
  • ???????
  • Vzdyt si to muzes kompletně vypnout (ja to taky jinak odmitam hrat)
  • Zase nezrušili autoaim. Tak to si strčte ...
  • ?????
  • Dobre tam ten typek s Dortmundem vyskolil toho barcelonisty ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit