Přejít na výpis diskuzí
Půlhodinka záběrů z hraní The Secret World
22.3.2012 | Aleš Smutný
36 příspěvků
-
Eve online s pridavkem dust
-
19.6. se mi zdá.
-
hudobný podmaz skvelý,videá krásne..ako u wow..a realita taká istá ako u wow...niečo podobné ako swotr...ale to bolo jasné už od začiatku,pre mna ničím nepritahujúce...AoC hrám vyše roka a je to jedna vynikajúca hra-po všetkých stránkach. *5* tak ani nemám dôvod hladať niečo iné..
-
Ta hra měla moc krásnou trailerovou kampaň, ale vidím že tam to asi skončilo...
Velká škoda - nalákat lidi se jim povedlo, ale po tomhle videu to asi do konce nedotáhnou... -
Hodne jsem se tesil a tak trosku me to preslo....je to takove nezazivne :( To ze clovek nema classy se mi zda pekne ale na tom nepostavite hru :(
Jinak o grafice to neni, jak dokazal SW:TOR ktera ma super pribeh a je celkove zabavna...
Jinak pokud chcete velkou zmenu v MMO tak ta prijde s Terou.... nastupce L2 proste pecka :)
A jako odpocinek Guild Wars 2 ... paradni MMO kveten :) -
tohle fakt přehypovaný není...
-
V téhle hře není vůbec nic nového, ale vůbec nic.
Podle mě zbytečné MMO. Já mu ani trochu nevěřím. Kdyby tam člověk aspoň mohl tou brokovnicí mířit, ale je to zase autoaiming a to je v případě střelných zbraní a vzhledem k době už prakticky nepřijatelné.
Jsem si tedy jistý, že hra na sebe nejspíše vydělá, ale bude to jinak MMO, které se výrazněji nezapíše do dějin MMO her.
Jejich Age of Conan nebyla špatná hra, ale je sakra na čase, aby se MMO někam posunuly. SWTOR se to nepodařilo, GW 2 se to téměř jistě nepodaří, tak kdy sakra příjde MMO, které bude opravdu inovativní (a jako inovaci nelze brát trochu jinak vypadající strom skillů, abilit atd.). -
Teda ta grafika je vazne tragicna, prostredi jakbysmet a jinak na prvni pohled neni videt zadnej rozdil oproti ostatnim MMO.
Kdysi jsem se na to tesil... -
trochu jak plastoví panáci :)
-
Je to pod jejich hlavickou. EA se dneska bohuzel cpe vsude(viz Bioware). Paradoxne Funcomu by to mozna mohlo prospet. Vzycjt meli problemy s dotahovanim veci do konce
-
Co má Funcom společnýho s EA? :D
-
1 clanek za mesic na hernim serveru? Tomu ty rikas hype? Boze,boze...
-
Pokud vim,bylo to odlozeno na cerven/cervenec.
-
Nevím jak vy ale zdá se mi to hrozně umnělý a hlavně ty postavy. Nic moc. *6*
-
Opravdu to vyjde 1. dubna? Nasel jsem to v eshopech...
-
myslim ze dalsi prehypovany mmo od EA uz nezkousnu