Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je jich pomerne hodne. Drtivou vetsinu z nich ale nikdo nezda
  • neverim ti, ze hrajes s 150-300 ( whut,dost divnej odhad ne? ) mody a nemas problemy se stabilitou to si vykladej jinde
  • Vynechat Albion? No teda...
  • Jorge Oscuro
  • Pohoň až jindy. *3*
  • Elder Scrolls modderská komunita je nejlepší!
  • Kruci, už jsou to tři roky co vyšel Skyrim a já jsem se k němu pořád nedostal. Možná prostě jen nemám čas, nebo MOŽNÁ mi jen dává mozek najevo, že bych to hrát neměl ... že bych u toho mohl chcípnout nudou. *6*
  • Ne,
    Nádhera!
  • Nemohl protože konzole... *13*
  • Lepší je třeba udělat si rovnou vlastní hru? (kickstarter, ludumdare). Jinak kolik znáš tvůrců modů, kteří se potom uchytili v herním průmyslu?
  • Lotr
    To je rozhodně pravda ale také není výjimkou že mnoho modeřů jsou profesionální vývojáři her
  • Doufám, že tam budou záchody.
  • to snad ne, tomu sam neveris, zlatej Oblivion, Morrowind a co KOTORy, Deus EX, System Shock a takhle bych mohl pokracovat a vsechno je lepsi nez Skyrm...
  • copak ti brání jim zaplatit?
  • archie777
    Teoreticky, co je lepší reference pro vstup do herního průmyslu než skvěle nadesignovanej, mezi hráči profláklej mód. Netušim jaký má Skyrim nástroje, ale minimálně pro budoucího designera to může bejt dost přínosná věc.
  • Myslím, že od toho jsou tu mody... já jich užívám celkem asi 150 - 400 a skyrim vypadá a hraje se perfektně, vše nastavené, aby to bylo hezké a můj komp to utáhl..
  • archie777
    Tak to Undercity je uplně boží *8*
  • Práce je zábava, tvořit je žít
  • Škoda že nevypadal takhle od začátku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit