Přejít na výpis diskuzí
Působivá modifikace Enderal změní Skyrim v novou hru megalomanských proporcí
15.12.2014 | Aleš Smutný
42 příspěvků
-
Je jich pomerne hodne. Drtivou vetsinu z nich ale nikdo nezda
-
neverim ti, ze hrajes s 150-300 ( whut,dost divnej odhad ne? ) mody a nemas problemy se stabilitou to si vykladej jinde
-
Vynechat Albion? No teda...
-
Jorge Oscuro
-
Pohoň až jindy. *3*
-
Elder Scrolls modderská komunita je nejlepší!
-
Kruci, už jsou to tři roky co vyšel Skyrim a já jsem se k němu pořád nedostal. Možná prostě jen nemám čas, nebo MOŽNÁ mi jen dává mozek najevo, že bych to hrát neměl ... že bych u toho mohl chcípnout nudou. *6*
-
Ne,
Nádhera! -
Nemohl protože konzole... *13*
-
Lepší je třeba udělat si rovnou vlastní hru? (kickstarter, ludumdare). Jinak kolik znáš tvůrců modů, kteří se potom uchytili v herním průmyslu?
-
To je rozhodně pravda ale také není výjimkou že mnoho modeřů jsou profesionální vývojáři her
-
Doufám, že tam budou záchody.
-
to snad ne, tomu sam neveris, zlatej Oblivion, Morrowind a co KOTORy, Deus EX, System Shock a takhle bych mohl pokracovat a vsechno je lepsi nez Skyrm...
-
copak ti brání jim zaplatit?
-
Teoreticky, co je lepší reference pro vstup do herního průmyslu než skvěle nadesignovanej, mezi hráči profláklej mód. Netušim jaký má Skyrim nástroje, ale minimálně pro budoucího designera to může bejt dost přínosná věc.
-
Myslím, že od toho jsou tu mody... já jich užívám celkem asi 150 - 400 a skyrim vypadá a hraje se perfektně, vše nastavené, aby to bylo hezké a můj komp to utáhl..
-
Tak to Undercity je uplně boží *8*
-
Práce je zábava, tvořit je žít
-
Škoda že nevypadal takhle od začátku