Přejít na výpis diskuzí
Původní Resident Evil ožívá na záběrech z chystaného remaku
9.10.2014 | Ladislav Loukota
28 příspěvků
-
Nejlepší hororová hra na PC co jsem hrál je Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth a předtím samozřejmě Alone In The Dark 1,2,3. Výborné je taky Eternal Darkness: Sanity's Requiem (jde hrát na GC emulátoru). Všechno jsou to hry na motivy Lovecrafta. Letos začátkem roku jsem hrál Amnesii a rozhodně to není nejstrašidelnější ani nejlepší hororová hra a ty videa vyděšených teenagerů na youtube musí být fejk :-)
Resident Evily mne bohužel minuly, ale viděl jsem film a zombie nejsou můj oblíbený žánr ani druh hororu. Konkurenční série Silent Hill mne taky minuly a zahrál bych si je radši než RE.
Podle různých recenzí na internetu bývá za nejstrašidelnější hru všech dob označovaná korejská hra White Day - A Labyrinth Named School -
Tak na Jill a Chrisovi sa teda nenatrapili. Skor mam dojem ze tam nezmenili vobec nic oproti GC verzii. Budem sa tvarit ze to "Work in progress" myslia vazne a kym to bude vonku to vysperkuju do detailov.
Inak to HD prostredie vyzera naozaj pekne, ale tiez by to chcelo pridat trochu viac neporiadku a spiny. Predsa len zombie nie su cistotne. -
Znatelně prokoukla??? Vždyť to vipadá úplně stejně jako remake z GameCube jen v HD rozlišení.... Nevím jestli autor článečku ví vůbec o čem píše. *7*
-
-
Ehm...vypadá
-
-
Zůstalo dementní ovládání s debilní kamerou. Nezájem.
-
-
No ta "debilní" kamera dělala právě tu tísnivou atmosféru, protože jsi slyšel že se k tobě něco blíží a neměl jsi tucha odkud nebo jak je daleko. Já se teda těšim jak malej Jarin *2*
-
-
Přesně ta kamera byla na starejch rezidentech super uměla navodit takovou atmosféru co novy hry nedokážou.
-
-
Holt není tak jednoduchý ovládání (který i tak podle oficiálních stránek prý dozná změn a bude modfikovatelný) a ničím nerušící dynamicko-statická kamera pro každou neschopnou gumu. Na počátku oznámení však kolovaly zprávy o tom, že do hry chystají zavést tps režim. Jestli z toho bude ve výsledku něco pravda, to asi ne, protože o tom mlčí i oficiální vyjádření a vzhledem ke hře a prostředí to nebude věc jednoduchá, ale jen tak pro zajímavost, že možná, kdyby se někomu nelíbil statickej pohled... uvidíme
-
-
Proč by to měli prznit ovládáním z Resi6, naopak at si gumy co jsou zvyklé jen na moderní hry zvyknou a když budou mít kdyszpozici i tps režim tak tím líp pro ně.
Žádný zjednodušování před lety to taky nikomu nevadilo tak proč by mělo ted. -
-
On kolega asi spíš držkoval na tu proslulou tzv. "tankovost" řízení starých dílů spojenou s ovládáním postavy v takto vedené akční adventuře se statickým kamerovým systémem a taky s typem starých gamepadů, si myslím. Jak se řek, osobně myslím, že i se starým ovládáním to nebylo vůbec problém, ale pochopitelně se to teď bude přizpůsobovat na dnešní poměry a analogy, respektive u PC verze na klávesnice a myš. Z mechanickýho konceptu celé hry ovládání RE6 samozřejmě nehrozí, i když taky nevím, co na něm bylo kakastrofálního.
-
-
Tak krom toho že to byla jen obyčejná střílečka vlastně ani nic no. *3*
-
-
-
-
-
Jsem na to hodně zvědavej, hlavně kvůli tomu asi že mě originál minul obloukem...