Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prostě blbeček co ani neví, že syndicate není 3D akce... ale je fakt že vypadá dobře a trochu z příběhu tam si taky bude
  • pozor.. pro zahrani je treba Origin.. *16* *10* *10*
  • hádám že jsem si ho stáhnul z mých oblíbených stránek:
    http://www.abandonia.com/en/games/428/Albion.html
    Dokonce jsem to našel a skutečně to nespouštim přes dosbox, ale nefachá mi zvuk. U tý abadonie jsou vždycky ikonky jaký nástroje to vyžaduje a je tam VDM, což je jednodušší na spuštění než dosbox a navíc to samo nějákym kouzlem emuluje soundbláster.
  • jindra.veliky
    tak Syndicate jsem nehral ale laka me vic nez ta nove oznamena strategie *3* *3*
  • MrSanta
    Irisis: je možno, já však svůj boj prohrál i s CD verzí ze Score *7*
  • albion jsem rozběhl v pohodě na netbooku a skoro bych hádal že bez dosboxu...
  • MrSanta
    Jojo, Albion bych si nechal líbit. Snad se jednoho dne dočkáme.
  • ucho
    no a vidíš, spousta lidí by zaplatila i za ten Albion na GOGu, jen kvůli tomu, jak ti ho naservírují...
  • Dosbox? Na absenci drm? Původní hra jí neměla, pohodlí je pro mě dát cd/dvd do mechaniky nainstalovat a hrát digitální distribuci moc nemusím a tím pádem ani dlc, to už musí být HRA. Hru chci hotovou, s krabičkou, manuálem, referenční kartou atd. Platit za nějaký pomyslný pohodlí? Albion je abandonware, je to novější a imho lepší hra a dosbox používat umím *5*
  • Mas recht... zkouset rozehrat starou hru pro me neni vubec lehky a to jsem myslel ze kdyz stary hry hraju a nebo kdyz hraju hry co vypadaji jako stary hry tak ze to nebude problem :D
  • ucho
    však kupovat nemusíš, on tě nikdo nenutí. a jinak občas je i třeba si uvědomit, co si vlastně kupuješ. zde to není pouze hra. máš ji přizpůsobenou tak, aby hned fungovala na stávajících systémech, máš ji stále k dispozici ke stažení a je bez DRM. je to svým způsobem služba nabízející i jisté pohodlí a ještě k tomu máš tu hru. když si to dáš všechno dohromady a ve finále z toho můžeš mít dalších x hodin zábavy, zase tak drahá služba to není.
    bohužel řada lidí si myslí, že je všechno zadarmo. pokud takový systém podporovat nechceš, je to tvoje věc, ale peníze slouží taky k tomu, aby lidé dali najevo, co chtějí.
  • Odulin
    Dobrá zpráva. Hned si jdu koupit a oprášit staré vzpomínky. Snad už konečně po 20 letech dám to poslední kolo bez cheatů. *15*
  • Stare hry maji kouzlo pouze pro toho kdo je hral v dobe jejich vrcholu nebo pro nekoho kdo oceni tehdejsi herni mechanismy. Ja osobne preferuji novejsi hry ackoliv bych dal cokoliv za zahrani Dungeon master 2 (jedna z prvnich rpg v mem zivote, kdyz nepocitam Aethru).
  • Hry si kupuju, ale chtít prachy za takhle starou hru která by měla už být abandonware je NECHUTNÝ! *10* tfuj, zvažoval jsem že bych si to po letech zahrál, ale tohle podporovat nehodlám
  • Hurá hurá ... 19 let stará klasika jen za pouhych sest babek na GOG . Do dupiny ... :/ .
  • Myslel jsem syndicate.
  • Tohle byla tak dobra hra a to podotykam ve sve dobe, kdy vychazely same skvele hry. Dnesni generace si to ani nemuze predstavit.
  • Po tom co jsem zjistil v jakem stavu jsou xenonauts hraju porad stare dobre ufo enemy uknown . Syndicate jsem nikdy nehral a rikam si ze je mozna uz na case :D
  • odhadujem ti 12, max 14 rokov :)
  • Masere ty jsi úplně mimo *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit