Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Návykovost ??
    No ja osobně nevím , ale takovouhle BLLLBOST bych už nestahnul nikdy nejvěči piiip něco .. vůbec nepochopím tenhle takříkajíc "PASKVIL"HNUS nehratelnej chozeni s lokace do lokace a než se člověk dopraccuje ke kouzlům ????? TO ani nemluvim o tom jakáá je tohle ztráta času .. nejvěči hovadina jako kdy sem hrál a navykovost ??bože chraň mě bůh abych stahovaL NĚKDY STAHOVAL NĚCO TAKOVEHO JAKO JE PUZZLE QUEST 2 O JEDNIČCE ANI NEMLUVIM ||\ stahuje seto strašně dlouho a když už pak člověk čeká na parádní věc ??? ááááá něco strašnýho nikdy vic ..
    Člověk je lehko ovladatelnej ale tuhle blbost bych nestahnul už ..
    apro poo ------------------------- když už se dopracuješ k tomu zmetkovi který to ma cele v pacu ?? trvá ti dalšich několik hodiin ho poroazit ale "ON porazit nejde a otom to cele je .
  • Teda já bych to s tou návykovostí nepodceňoval. Sice jsem se k Puzzle Questu dvojce dostal až teď, ale chytla mě stejně jako jednička a "ještě další quest" u mě fungoval naopak naprosto spolehlivě, takže jsem šel v neděli spát ne ve čtyři, ale před šestou ráno (snad tenhle post nenajde manželka. :P).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit