Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :-)
  • opravdu? mám takové tušení, že hrát společně se sithem, bh či impem jako republikán v huttbalu je nemožné. mě by to teda přišlo naprosto dementní, jakmile bych jako jedi viděl sitha, na kterékoliv straně, tak jdu po něm. takže ještě jednou huttbal je podle mě pouze empire vs republic nebo empire vs empire nebo republic vs republic... a tak by to mělo platit i u dalších warzon... ale možná se mýlím, zas tolik pvp nehraju
  • jj jses tragéd a hrajes si na chytrolína.. absolutne zbytecne tady lol fail :)
  • myslím, že toto dělení je v pořádku. já ten záměr vidím tak, že v prvních měsících chtěli, aby hráli všichni společně, protože 50ek by pořád nebylo tak mnoho (navíc, když nehrajete na přeplněném serveru). takhle první 50ky nemusely čekat, až konečně někdo další doxpí, popřípadě by pvp založení hráči twinkovali na 49lvlu. já jako jedi defense guardian si proti 50 do 30lvlu nikdy pořádně neškrtnul, protože moje ability holt stojí za houby. mnohem důležitější bude podle mě vytvoření nějakých ranků, páč takhle je to jen anonymní grindění pvp gearu.
  • co si budeme povidat, obycejny smrtelnik, ktery souveti "o staty tam nejde, ty jsou boostle na stejnou uroven. problem je mnozstvi skilu, ktere ma k dispozici 20 a ktere 50" nerozumi, asi necte podobny clanek a uz vubec ne diskusi :)
  • Díky... Jistě by to šlo napsat gramaticky i lingvisticky na vyšší úrovni, spíše jsem chtěl poukázat na možnou alternativu, které by rozuměl i obyčejný smrtelník. *4*
  • pěkně
  • Ehm a na tohle deleni podle levelu prosli tvurci az ted? Nelibi se mi, ze jakakoli vec, ktera je od WoW odlisna se postupne meni, aby se shodovala... bojim se doby, kdy postavu prestanou mluvit a bude tam jen text :D
  • A česky by to nešlo? Například:

"O číselná hodnocení jednotlivých aspektů herní postavy se nejedná, ty jsou zde totiž poupraveny na stejnou míru. Problémem je spíše variabilita schopností, které má k dispozici hráč na úrovni 50 v porovnání se soupeřem na úrovni 20." *3*
  • tak si to zkuste přečíst ještě jednou a potom reagujte... "v nichž se spolu utkají hráči se stejné frakce, tedy Republiky či Impéria."
    ano v této warzoně, kterou jsem zmiňoval dříve, se setkávají hráči stejné frakce, nikde není nic zmíněno, že musí být všichni té, či oné... i tak se to může stát už teď
  • Mozno by sa oplatilo rozmyslat kym nieco napises nabuduce *3* Hutball su zmiesane tymi nie jedna frakcia vs ta ista frakcia.
  • o staty tam nejde, ty jsou boostle na stejnou uroven. problem je mnozstvi skilu, ktere ma k dispozici 20 a ktere 50
  • "zajímavě zní i informace, že budou časem zabudovány Warzony, v nichž se spolu utkají hráči se stejné frakce, tedy Republiky či Impéria."
    už teď je jedna warzona "Huttball" která tak funguje... takže nic nového, opravte si to
  • Ano to možná ano, ale kolika 20kám se povede zabít 50ku? Většinou ve všech MMO maj tak nabušenej armor, že jim ubereš max -10 :)
  • No uz pomalu zacalo byt na case udelat pro 50lvl samostatne WZ. Aspon nebudou situace, kdy na jedne strane jsou vsichni 50 a druhy tym ma 4x 20 ...
  • Vrook
    Nice.. teď ještě poskytnout údaje do žebříčků v PvE (časy killů guild na daný obtížnosti) a bude to..
  • Luxus, ale kosit padesátky na dvacátém lvlu má taky něco do sebe :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit