Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravim,
    nevíte jak tu hru nainstaluju pokaždé když na stránkách bethesdy kliknu na QC tak mi to něco hlásí s privacy policy a nemůžu nikam. Díky za odpovědi
    • Jack1947
      Mě to zase házelo nějakou chybu ve všech modech tudíž jsem nemohl hrát.
  • zdá se mi že to poskakování postrádá smysl a taktiku. takhle se v reálu nebojuje. jsem zvedavý jak poreší lore, možná že hlavní postavy budou po lobotomii nebo tak neco
  • Zkusil jsem a přes ten slavný Bethesda Launcher se to ani nespustilo. Loadovací obrazovka tam visela několik minut. Tak jsem se na to vysral.
    • protože je ješte jen čtvrtek
      • Myslím tu poslední uzavřenou betu co byla, kód jsem měl.
        • Jack1947
          Prosímtě boba bez s rezervou ano ?

Jinak v pátek určitě zkusím, snad si neodrovnám myš :D
  • Na minulé betě jsem si odrovnal myš tak musím do zítřka pořídit novou. *1*
    Nelze srovnávat QC, UT a OW.
  • Beta je zadarmo od začátku, ale pouze pro zvané. Dnes už musí mít invite snad každý kdo zažádal a do tohodle kola dostane key každej kdo si zažádá. Titulky k clankum ke Q. zde znacne mystifikujici :) nehci rejpat.

Jinak k debate UT vs Q, souhlasim ze nema cenu stavet proti sobe. V UT je aktualne malinkata komunita lidi kteri jsou ale stalyma hracema, takze takovej rekneme casual fanousek zanru kdyz vleze do UT pre alphy byt je dobre optimalizovana (ale bohuzel stale jen par map otexturovanych) tak diky dodgum a vetsi mire pohybu vsech hracu a skillu tech malo lidi kteri to tam hraji furt dostane strasne vypraseno... Kdezto v Q bete je daleko vetsi zakladna hracu takze i casual hrac si zahraje dobre. Treba ja u Q vydrzim radove hodiny a hodiny a v UT jsem za hodku vystavenej protoze je z myho pohledu daleko tezsi diky tomu pohybu. V Q me stve ze misto klasik duelu tam je takova hovadina.. a stale neni moznost custom serveru. Doufam ze se nakonec hraci dockaj.. Doufam ze Bethesda pri tom svym "zamerime se na masu abychom neco vydealali" zohledni taky hrace co Q hrajou od zacatku a vyhovi vsem stranam. Podle meho si tim muzou jen a jen polepsit.
    • * jeste doplnim ze samozrejme neberu to male procento hracu kteri se v Q dokazou cyklenim skoku za sebou pohybovat v konecnym dusledku 10x rychleji nez vsichni v UT dohromady :D

peace
      • Sithard
        To v QC uz bohuzel taky nejde.. krome Visora maj vsechny ostatni postavy speedlock.
  • Krescz
    tohle nebo unreal tournament?
    • KrPa
      Za mě UT, má velmi dobrou optimalizaci, nen íto žádná pseudo MOBA FPS hra, nejsou tu žádné statistiky, schopnosti, jen to jen o zbraních a zkušenostech hráče. A UT si muzes zahrat uz ted.
      • Jack1947
        Stat tam jsou třeba počet zabití multikill, megakill atp...

Jinak souhlas není lepší krystalické arénovky která se stále vyvijí za pochodu *4*

Nicméně zkusím, a uvidíme.
        • KrPa
          myslel jsem staty hrdinu, hp, armor, dmg a pod, sem se jen blbbe vyjadril
          • Jack1947
            Ok to beru naštěstí to tam není... jestli to Kveikovy je tak nic moc. ( i když se ty ability využívat nutně nemusej).
            • Jack1947
              Tak to je potom dost na pytel *7*
            • KrPa
              tahle stranka ale rika, ze to tam je

https://quake.bethesda.net/en/champions/hxbAjxgTC0cuGIcOqKiA0
      • Zagro
        Není potřeba tyhle dvě hry stavět proti sobě. A bejt tebou, moc bych novýho quaka nepodceňoval, narozdíl od skoro nehranýho UT.
        • KrPa
          proc ne? ve sve dobe prelomu stoleti to byla tvrda konkurence a obe se v poslednich letech svym poslednim dilem temer zabily
          • Po UT dneska nestekne ani pes, QL ma daloko veci sceno nez cele UT... Krom toho UT uz nikdy nebude popularni, protoze na ni vyvojari kaslou.
      • Krescz
        na já právě občas skočím do UT a přijde mi to teda dost podobny jak Quake :D
  • Vypadá to konečně na fps, co má koule...
  • Starej dobrej Quake,yaaayyyy !
  • QC je brutalny, proste stara Q3A skola, uz aby bol piatok a dalsia beta :P
    • Zagro
      Souhlas, doufám, že jsi na discordu.
  • Zkousel jsem, po 3 mapach to slo z disku. RIP Quake.
    • RAGE quit
    • Zagro
      Jakože náklep nehoráznej, tak quit, tak to potom jo :)
      • Nemate pravdu hosi. Slo to z disku proto, ze je to kravina a ne Quake. Quake umrel, kdyz Bethesda totalne zazdila Quake Live. Ve finale jsem skoncil s Bethesda uctem, kterej je mi naprd a nejde nijak smazat.
        Pro:
        Strafe / circle jumpy funguji. Resp. prislo mi, ze pohybovyma moznostma je to Quake 3 (ramp-jump z Q2 mi neprislo, ze funguje). Vyvstava otazka proc tam pak ma ta jestrka Bunnyhopping pasivku (coz je predpokladam pohyb z Quake World). Grafika vypada pekne, ovsem nejde povypinat jako ve vsech Quacich pred tim, takze se nelze dostat na onen pekny kontrastni matrix, ktery jsem pouzival od Quaka 2 (vypnout renderovani vsechno co vypnout jde).
        Proti:
        Postavy nebehaji, ale "plavou" ... stejne jako v novem Doomu, kde mi pohyb vubec nesedl. Rail strili nejak prapodivne od kotniku. Na predelany Q3DM6 jsem strilel railem od railu k cerv. armoru a ackoliv jsem mel zamerovac zhruba uprostred mezery mezi podlahou a mostem naproti, tak rana sla do podlahy. Kde jsou granaty? Kde je plasma? Plasmu bych ozelel, ale granaty ne. Proc jsou vsechny zbrane hnusne? FOV limitovany na 110 - 160 (nebo kolik bylo maximum) a co lide co preferuji mensi (osobne hraju se 100, max 105). Nemoznost vynuceni kontrastnich skinu (takze zkratka ve tmavych pasazich neni nikdo videt (teda pokud na te postave neco vylozene neblika)). Pronajem hrdinu za ingame menu.
        • Dalsi zbrane budou pridavany postupne, o tom vyvojari uz nekolikrat psali, a jestli se ti nelibi modely tech co tam jsou, tak muzes pouzit skyny zbrani z predchozich dilu, zrovna rail tam je z Q2. S tim ze se neda customizovat nastaveni mam taky trochu problem, ale pracuji na alternativach, napriklad cervena linka kolem enemy namisto enemycolor. Pronajem hrdinu je celkem logickej krok, kdyz se jedna o F2P krom toho, muzes si koupit plnou verzi a vsechny hrdiny + vsechny kteri kdy vyjdou budou v cene. A hlavně ta hra je v betě, je ve fazi testovani a ladeni, nejedna se o Demo. Takze misto breku na games by bylo lepsi postovat problem do clesdbeta fora *16*
          • Zagro
            Tady ta diskuse postrada smysl. Tohle vse jsou lidi, co si myslej, ze quaka znaj a pritom vubec.
    • Ale prosim te. "Slo z disku"... :D miluju tu ubohou frazi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit